1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 34 º

Finanţe şi bănci

Garanti Bank refinanţează dezvoltatorul NEPI cu 20 mil. euro, pentru Shopping City Galați

Garanti Bank România, membră a Turkiye Garanti Bankasi, a acordat un credit de 20 milioane euro
companiei New Europe Property Investments (NEPI), pentru refinanțarea parțială a investiției în centrul comercial Shopping City Galați.

24 mar, 2014 | | ECONOMICA.net

Shopping City Galați a fost inaugurat în noiembrie 2013, la șase luni de la eliberarea autorizației de construire.

Centrul comercial are o suprafață închiriabilă de 27.206 mp și este complet ocupat de chiriași precum Altex, B&B Collection, Benvenuti, C&A, CCC, Carrefour, Deichmann, dm, Domo, Flanco, H&M, KFC, Intersport, Killtec, Leonardo, New Yorker, Puma și Sensiblu.

NEPI deține suficient teren pentru o extindere viitoare substanțială.

"Shopping City Galați este un proiect foarte important pentru dezvoltarea economică a orașului, fiind primul de acest tip în Galați, și suntem foarte entuziasmați că facem parte din acesta. Garanti Bank se  concentrează pe stabilirea de relații pe termen lung și colaborări fructuoase cu partneri precum NEPI, care contribuie la dezvoltarea sustenabilă a mediului economic românesc", a declarat Cagri Memisoglu, director general adjunct al Garanti Bank.

New Europe Property Investments (NEPI) este o companie sudafricană, înființată pentru a achiziționa, a dezvolta și a gestiona proprietăți comerciale dominante la nivel regional, inițial în România, iar ulterior în alte țări din Europa Centrală și de Est.

NEPI este listat pe piața principală a Bursei de Valori din Johannesburg (JSE), pe piața reglementată a Bursei de Valori București (BVB) și pe segmentul Alternative Investment Market (AIM) din Bursa din Londra (LSE).

Este evaluată la 4,94 miliarde  delei la BVB.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO