1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

GDF Suez a cumpărat serviciile de facility management din Marea Britanie ale grupului Lend Lease

Grupul francez GDF a achiziţionat serviciile de facility management din Marea Britanie ale grupului imobiliar Lend Lease din Australia, fără a da publicităţii valoarea contractului, transmite Reuters.

07 iul, 2014 | Agerpres

GDF Suez, cel mai mare furnizor de gaze din Franţa, a realizat achiziţia prin divizia sa de servicii de energie Cofely, iar prin această tranzacţie Cofely va avea un flux de venituri garantate de 2,5 miliarde de lire sterline printr-un portofoliu de contracte în domeniul sănătăţii, educaţiei şi vânzărilor cu amănuntul.

În decembrie, Cofely a anunţat că vrea să preia câteva companii rivale mai mici, cu venituri combinate de un miliard de lire sterline.

În 2013, Cofely a achiziţionat serviciile de facility management ale Balfour Beatty din Marea Britanie pentru 190 milioane de lire sterline.

Riva din Germania, Bilfinger, a anunţat că are la dispoziţie 560 milioane de euro pentru a finanţa achiziţii.

GDF Suez este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice şi de mediu. GDF Suez Energy România dispune de un portofoliu de circa 1,4 milioane clienţi, gestionează o reţea de distribuţie de 17.000 km şi are aproximativ 4.000 de salariaţi.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO