1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

Companii

GDF Suez Energy Romania va începe montarea de contoare inteligente pentru clienţii din România. Le cumpără din Ungaria

Timp de trei ani, ungurii vor livra echipamente şi servicii specifice contorizării inteligente pentru clienţii GDF Suez Romania

11 feb, 2016 | ECONOMICA.net

ENGIE GDF Suez Energy Romania şi Cason Inc. au încheiat o înţelegere prin care Cason va furniza aparate de măsurare inteligentă a consumului de gaze şi servicii IT aferente pe o perioadă de trei ani. Anunţul a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), arată prnewswire.

"Cason va livra servicii software, electronică. IT, reparaţii şi mentenanţă" pentru programul de contorizare inteligentă al francezilor.
"Suntem mândri că tehnologia şi serviciile noastre s-au dovedit de valoare pentru ENGIE GDF Suez. Abia aşteptăm şă lucrăm cu ei în aceatsă regiune", a spus Zoltan Jaszberenyi, directorul Cason Inc.
Compania maghiară are ca obiect de activitate furnizarea de echipamente de măsurare şi servicii specifice pentru companiile din energie.

GDF Suez este cel mai mare furnizor şi distribuitor de gaze pentru consumatorii casnici din România. Are 1,5 milioane de clienţi în jumătatea de sud a ţării, operează o reţea de conducte de 18.500 de kilometri şi are 3.650 de angajaţi.

Programul de contorizare inteligentă este derulat cu precădere în domeniul energie electrică. Toţi distribuitorii din ţară investesc în schimbarea contoarelor clasice cu unele inteligente. Citeşte mai multe aici .

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO