1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

General Motors negociază reluarea publicităţii pe Facebook

General Motors (GM), care a anunţat în ajunul ofertei publice iniţiale a Facebook că va renunţa la publicitatea pe Facebook, negociază cu operatorul reţelei de socializare reluarea acestui serviciu, au declarat două surse apropiate situaţiei, citate de Bloomberg.

03 iul, 2012 | Mediafax

În discuţii sunt implicaţi directorul operaţional al Facebook, Sheryl Sandberg, şi directorul general al GM, Dan Akerson, a spus una dintre surse.

GM a anunţat în luna mai că a decis să oprească publicitatea pe Facebook de la jumătatea acestui an, după ce a analizat cheltuielile.

Producătorul auto american a cheltuit anul trecut 10 milioane de dolari pentru promovarea pe Facebook, a spus o persoană apropiată situaţiei, în timp ce cheltuielile totale ale GM pentru promovarea în Statele Unite au fost de circa 1,8 miliarde de dolari.

Una din surse a arătat că grupul General Motors este dispus să reconsidere decizia de renunţare la publicitatea pe Facebook dacă va ajunge la concluzia că investiţia va fi rentabilă.

Decizia GM de renunţare la publicitatea pe Facebook a amplificat îngrijorarea investitorilor privind perspectivele reţelei de socializare.

Facebook, ale cărei acţiuni s-au depreciat cu 19% de la oferta publică iniţială de pe 18 mai, obţine peste 80% din venituri din publicitatea adresată membrilor care accesează site-ul companiei de pe computere.

Operatorul a introdus un serviciu de publicitate destinat utilizatorilor de pe telefoanele mobile abia în acest an.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO