Geoană: Liderii PSD sunt nişte „puşti ţâfnoşi”, Iliescu e „un subiect închis în catafalc”

Mircea Geoană i-a catalogat, miercuri, pe liderii PSD ca fiind "nişte puşti ţâfnoşi care se joacă cu funcţiile în stat", nişte "geleaţi" care dau dovadă de "cretinism politic". Despre  Ion Iliescu, Geoană a spus că este "un subiect închis în catafalc".
Economica.net - mie, 23 nov. 2011, 11:38

Această conducere a PSD, în frunte cu Ponta, cu Ilie Sârbu şi cu alţi câţiva gealaţi produc un deserviciu imens partidului şi electoratului nostru. Sunt oameni care, din inconştienţă, răzbunare sau pur şi simplu din cretinism, nu pot să găsesc un alt termen decât cretinism politic, pentru a da a doua funcţie pe care o ai la tine adversarului tău când începi procedura de suspendare a preşedintelui. Asta mi se pare o lovitură de maestru. Felicitări, oameni cu multă minte politică şi oameni care calculează cu trei paşi înainte. Dacă nu o fi blat între oamenii ăştia, să nu-mi spuneţi mie pe nume„, a declarat Mircea Geoană după şedinţa extraordinară a Biroului Permanent al Senatului.

El a mai spus că la conducerea partidului „nişte puşti ţâfnoşi se joacă cu funcţiile în stat”.

Nici nu au ieşit încă de la grădiniţă şi vor să se joace cu funcţia întâi şi funcţia a doua în stat. Iată ce înseamnă actuala conducere a PSD, iată ce înseamnă să fi avut dreptate din prima clipă. În acest moment, ultima mare funcţie de rezistenţă împotriva actualei puteri este pusă pe tavă adversarilor noştri. Dacă cineva poate să înţeleagă o astfel de logică, să-mi spună şi mie. Eu nu înţeleg decât că avem de-a face cu nişte oameni care nu merită să conducă un partid de 2%, darămite de 30%, oameni care se visează prim-miniştri. Păi ăsta nu poate să conducă nici măcar o autobază, dar să conducă Guvernul României„, a mai spus Geoană.

Geoană a mai declarat  că Ion Iliescu este, din punctul său de vedere, „un subiect închis în catafalc” şi dus într-o altă aripă a istoriei.

„Nu mă interesează domnul Iliescu. Domnul Iliescu este deja, pentru mine, un subiect închis în catafalc şi dus în într-o altă aripă a istoriei”, a răspuns Geoană, întrebat cum comentează declaraţiile lui Iliescu referitoare la adresa sa.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi, comentând acuzele lui Mircea Geoană la adresa sa, că preşedintele Senatului a fost de o obrăznicie fără seamăn în şedinţa CExN a partidului.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după decizia CExN, că Ion Iliescu este o piază rea a PSD, aduce ranchiună şi nu l-a vrut pe Adrian Năstase preşedinte, motiv pentru care Traian Băsescu a devenit şef al statului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Revolut lansează și în România serviciul turistic pentru vacanțe și călătorii
Revolut lansează și în România serviciul turistic pentru vacanțe și călătorii
Revolut anunță lansarea pe piața locală a serviciului său de turism Sejururi (Stays). Disponibil din vară în Europa ...
Măsuri noi la metrou pentru prevenirea răspândirii COVID-19 – Prefectura Capitalei
Măsuri noi la metrou pentru prevenirea răspândirii COVID-19 – Prefectura Capitalei
Metrorex va implementa măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Prefecturii ...
Bucureşti – Poliţiştii au dat 48 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 23.000 de lei, în urma verificărilor pentru respectarea normelor anti-COVID
Bucureşti – Poliţiştii au dat 48 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 23.000 de lei, în urma verificărilor ...
Poliţiştii Capitalei au aplicat, miercuri, 48 de sancţiuni contravenţionale, avertismente şi amenzi de 23.000 de lei, ...