George Becali pierde marca „Steaua”

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au admis acţiunea Clubului Sportiv al Armatei Steaua (CSA) şi au decis ca brandul 'Steaua' să nu mai fie deţinut de echipa de fotbal a lui George Becali.
Economica.net - joi, 04 dec. 2014, 06:24
George Becali pierde marca

‘Anulează marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735, data depozit 29.01.2004. Anulează contractul de licenţă marca nr.201 din 1.02.2011 încheiat cu intimata SC Ostrovit SA cu privire la marca înregistrată sub nr.061735’, se arată în hotărârea instanţei, scrie Agerpres.

CSA a dat în judecată societatea care deţine echipa de fotbal Steaua Bucureşti, Asociaţia Fotbal Club Steaua, dar şi SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, SC FCSB Marketing SRL (fosta SC Durby Sports Business SRL) şi SC Ostrovit SA, susţinând că acestea deţin ilegal marca ‘Steaua’.

Procesul prin care CSA Steaua a revendicat marca ‘Steaua’ a fost deschis pe 25 mai 2011, însă acţiunea a fost respinsă atât de Tribunalul Bucureşti, cât şi de Curtea de Apel Bucureşti, însă decizia finală a aparţinut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a dat câştig de cauză CSA.

CSA Steaua susţine în cererea de chemare în judecată că George Becali a dobândit marca ‘Steaua’ în mod ilegal, acest brand fiind înregistrat în 1996, ulterior Becali folosind numele pentru echipa sa fără acordul Clubului Sportiv al Armatei.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...