1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Companii

George Soros le-a cerut în Financial Times șefilor Facebook, Mark Zuckerberg și Sheryl Sandberg, să renunțe la conducerea companiei

Magnatul financiar George Soroa a cerut într-un articol scris în Financial Times ca cei mai importanți oameni de la Facebook, Mark Zuckerberg și Sheryl Sandberg, să părăsească această companie, informează BBC.

19 feb, 2020 | bbc.com

El și-a argumentat punctul de vedere prin faptul că platforma de socializare refuză să cenzureze reclamele politice care "îl ajută pe Donald Trump să fie reales".

Aceast scurt text vine după ce Zuckerberg a cerut liderilor europeni o varianta soft de regularizare a rețelelor sociale. Propunerea să a fost primită cu o evidență lipsa de entuziasm de către liderii europeni. Șeful Facebook dorește ca reglementările pentru conținut dăunător să fie diferite pentru platformele sociale față de cele care sunt acum în vigoare cu privire la mass-media.

Ca răspuns la această solicitare, comisarul european pentru industrie, Thierry Breton, a declarat că "nu este treaba noastră să ne adaptăm la o companie, ci este treaba companiei să se adapteze la noi". În scurtul sau text pentru FT, magnatul George Soros a scris că : "Domnul Zuckerberg pare să fie implicat într-un fel de aranjament de asistență mutuală cu Donald Trump și acest lucru îl va ajută pe acesta să fie reales."

"Facebook nu are nevoie să aștepte reglementările guvernamentale pentru a înceta să accepte publicitatea electorală în până după alegerile din 4 noiembrie.", a mai spus Soros. "Îmi repet propunerea, Mark Zuckerberg și Sheryl Sandberg ar trebui schimbați de la conducerea Facebook", a precizar George Soros. El l-a acuzat pe șeful Facebook că ocultează faptele prin argumentațiile sale pioase cu privire la necesitatea de noi reglementări pentru rețelele sociale, pe care le-a cerut cu puțin timp în urmă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO