1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

Companii

Georgescu a pus şef la Loterie un director de la o firmă de jocuri de noroc

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu, l-a numit pe Dan-Alexandru Ghiţă, fost director de vânzări la firma Galaxy Games, în funcţia de director general al companiei Loteria Română, în locul lui Gheorghe Benea.

03 iul, 2012 | Mediafax

Ghiţă va prelua şi conducerea Consiliului de Administraţie al Loteriei, se arată într-un comunicat al companiei de stat.

Potrivit profilului său de pe situl LinkedIn, Ghiţă a fost din 2007 până în prezent director de vânzări la firma Galaxy Games.

"Sper ca prin numirea mea să vin în sprijinul Loteriei Române cu toată experienţa acumulată pe piaţa jocurilor de noroc din ţara noastră, începând cu anul 1998", a declarat Ghiţă în comunicat.

Noul şef al Loteriei este absolvent al Facultăţii de Electronică a Institutului Politehnic Bucureşti şi specialist în managementul afacerilor şi investiţiilor, calificare obţinută prin terminarea cursurilor la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Loteria Română a fost condusă din februarie 2009 de Gheorghe Benea, fost primar al oraşului Dej.

La începutul anului, Curtea de Conturi a constatat la Loteria Română prejudicii de 89,8 milioane de lei, cauzate de contracte încheiate cu firme precum Shelter Security sau Form Trade SRL, al cărei acţionariat este înregistrat în Cipru.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO