1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Germania devine primul client guvernamental pentru Airbus ACJ350

Guvernul german a plasat o comandă fermă pentru trei aeronave de tip ACJ350-900 XWB, devenind primul client guvernamental pentru acest tip de aeronavă care a fost deja comandat de clienţi privaţi.

21 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Aeronavele sunt destinate mai multor tipuri de misiuni la nivel guvernamental, transport de trupe și evacuare medicală. Livrarea primei aeronave este planificată pentru 2020, iar celelalte două în 2022.

Amenajarea cabinelor va avea la bază conceptul de echipare Easyfit specific cabinei ACJ, care include componente preinstalate şi interfeţe standardizate care simplifică foarte mult instalarea echipamentelor specifice unui fuzelaj din fibră de carbon.

Modelul A350 XWB este prima aeronavă Airbus cu fuzelaj și aripi din fibră de carbon, fiind rezistent la coroziune şi având o durată de viață superioară și o greutate mult redusă.

Comenzile totale de A350 XWB se ridică la aproximativ 900, dintre care mai mult de 250 se află deja în serviciul unor companii aeriene.

În versiunea ultra-long, ACJ350-900 XWB poate transporta 25 de pasageri, având o autonomie de 20,550 km / 11,100 nm, ceea ce reprezintă mai mult de 22 de ore de zbor.

Aproximativ 200 de avioane Airbus corporate sunt în uz în întreaga lume şi zboară pe fiecare continent, inclusiv în Antarctica.

Airbus este lider mondial în domeniul aeronautic, al spațiului și al serviciilor conexe. În 2018 a generat venituri de 64 de miliarde de euro și a numărat 134.000 de angajaţi la nivel mondial. Airbus are o prezenţă puternică pe piaţa aeronavelor de pasageri. Airbus este, de asemenea, lider european în furnizarea de aeronave-cisternă, de luptă, de transport și pentru alte misiuni, precum și una dintre cele mai importante companii spațiale din lume. În domeniul elicopterelor, Airbus oferă soluții civile și militare în întreaga lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO