Germania, Norvegia şi Ungaria caută manageri de restaurant, bucătari şi şoferi prin reţeaua Eures

Germania, Norvegia şi Ungaria au disponibile posturi de manageri la restaurant a la carte, bucătari, patiseri sau şoferi pentru transport internaţional, salariile oferite variind între 300 şi peste 2.000 de euro lunar, ofertele fiind disponibile în reţeaua europeană de ocupare Eures.
Economica.net - mar, 02 iul. 2013, 15:05
Germania, Norvegia şi Ungaria caută manageri de restaurant, bucătari şi şoferi prin reţeaua Eures

În Norvegia, un restaurant cu specific japonez din Oslo angajează un bucătar şef care să aibă un nivel ridicat de pregătire a preparatelor japoneze şi a serviciilor şi să menţină standardele de brand şi de igienă. Acesta va fi responsabil şi de funcţionarea sigură şi eficientă în bucătărie, planificarea şi desfăşurarea activităţii în conformitate cu reglementările restaurantului.

Candidaţii trebuie să aibă calificare şi experienţă vastă de preparare în bucătăria modernă şi a preparatelor tradiţionale japoneze, capacitatea de a lucra cu o echipă mare şi să fie în măsură să demonstreze şi calităţi financiare.

Pentru ocuparea acestui post se cer bune cunoştinţe de limba engleză şi se oferă un salariu de cel puţin 39.000 euro brut/an, în funcţie de calificare şi experienţă. De asemenea, angajatorul poate acoperi cheltuieli pentru transport şi asistă lucrătorul în procesul de găsire a unui apartament şi ajută la aducerea familiei în Norvegia.

Contractul este cu normă întreagă, pentru un an, cu posibilitate de prelungire.

Acelaşi restaurant mai angajează şi un patiser calificat şi cu experienţă pe un post similar, dar şi trei bucătari, pentru acelaşi salariu.

O firmă din localitatea Bergen din Norvegia angajează un senior inginer electric pentru proiectare echipamente electrice, pregătirea de cereri şi comenzi de echipamente şi instrumente adecvate, urmărirea asamblării electrice şi punerea în funcţiune a sistemelor electrice, suport tehnic pentru personalul de service.

Cei interesaţi trebuie să aibă studii superioare în domeniul electric (licenţă sau master) şi cel puţin şapte ani experienţă în proiectare electrică.

Contractul este permanent iar salariul va fi cuprins între 41.000 şi 82.000 euro brut/an, oferindu-se asigurare şi pachet pentru deplasare.

În aceeaşi localitate norvegiană este disponibil un post de bucătar a la carte, pentru care sunt necesari minim trei ani de experienţă şi cunoştinţe bune de limba engleză.

Salariul oferit variază între 39.000 şi 47.000 euro brut/an, în funcţie de calificări şi experienţă.

Hotelul Marriott din Frankfurt are 10 posturi de manager restaurant a la carte/ personal serviciu banchet. Candidaţii trebuie să aibă calificare şi experienţă profesională pe un post similar. De asemenea, angajatorul solicită un aspect îngrijit şi bune maniere, dar şi foarte bune cunoştinţe de limba germană – nivel C2, dar şi de limba engleză – nivel B2.

Salariul nu este specificat, însă angajatorul asigură cazare şi masă.

Activitatea se desfăşoară începând cu 1 octombrie, pentru o perioadă de un an cu posibilitate de prelungire. Programul de lucru este cu normă întreagă (40 ore/săptămână) şi se lucrează şi în weekend şi de sărbătorile legale.

Acelaşi hotel angajează şi cinci bucătari, care trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba germană, cel puţin nivel B1, iar cunoştinţele de limba engleză reprezintă un avantaj.

Compania Gartner Intertrans Hungaria KFT din Ungaria angajează 75 de şoferi de transport internaţional cu camion frigorific şi camion cu prelată.

Candidaţii trebuie să aibă minim un an experienă în spaţiul Uniunii Europene, dar nu este obligatorie cunoaşterea unei limbi străine.

Salariul oferit este de 98.000 forinţi/ lună (aproximativ 330 de euro), la care se adaugă şi alte beneficii, putându-se ajunge la un total net de 350.000 – 395.000 forinţi/lună. Contractele vor fi încheiate pe perioadă nedeterminată.

În Belgia este disponibil un post de manager proiect, absolvent de studii universitare cu o experienţă de şase ani în IT sau studii non-universitare cu o experienţă de 12 ani în IT, minim doi ani experienţă în management de proiect în construcţia sistemelor de informaţii, cunoaşterea liniilor directoare de management de proiect, abilităţi în managementul de proiect, buna cunoaştere a standardelor şi metodologiilor managementului de proiect, utilizarea de instrumente de management de proiect, cunoştinţe tehnice bune cu privire la aspectele proiectelor şi capacitatea de a susţine prezentări.

Tot în Belgia este disponibil un post de analist programator care să aibă studii superioare şi minim doi ani de experienţă în IT sau non-universitare cu minim patru ani de experienţă în IT, precum şi cel puţin un an de analiză şi experienţă în programare.

Pentru niciunul dintre cele două posturi nu este precizat salariul oferit.

În Italia este disponibil un post îngrijitor de copil în localitatea Largo San Giorgio.

Familia italiană caută urgent, pentru o perioadă de câteva luni, o fată serioasă pentru îngrijirea unui copil de 20 luni. Persoana trebuie să asigure îngrijirea copilului şi să se ocupe şi de câteva probleme gospodăreşti.

„Se caută o persoană serioasă, sociabilă, cu simţul umorului, care să dorească să îngrijească un copil de 20 luni şi în călătorii”, se arată în anunţul de angajare.

Candidatele trebuie să ştie limba italiană şi au un avantaj dacă vorbesc şi o limbă scandinavă.

Se oferă un salariu de 100 de euro pe săptămână şi se asigură cazare şi masă, plus cheltuieli de deplasare.

Te-ar mai putea interesa și
Electrica a atras o nouă finanțare nerambursabilă, în valoare de 17,36 de milioane de euro, pentru investiții în rețeaua de distribuție
Electrica a atras o nouă finanțare nerambursabilă, în valoare de 17,36 de milioane de euro, pentru investiții în rețeaua ...
Distribuţie Energie Electrică România, filială a Electrica, a atras încă o finanţare europeană nerambursabilă prin Fondul pentru Modernizare, în valoare de 17,36 de milioane de euro,......
Consiliul Concurenței a primit din partea Guvernului puteri sporite în investigarea și sancționarea acțiunilor anticoncurențiale
Consiliul Concurenței a primit din partea Guvernului puteri sporite în investigarea și sancționarea acțiunilor anticoncurențiale
Guvernul a aprobat ordonanța de urgență care transpune în legislația internă Directiva europeană nr 1/2019, numită ...
Guvernul a retras statul de utilitate publică Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa”, înființată de Andreea Marin
Guvernul a retras statul de utilitate publică Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa”, înființată de Andreea Marin
Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre prin care a retras statutul de utilitate publică recunoscut Fundaţiei "Preţuieşte ...
ACEA: Vânzările de autoturisme noi în UE vor creşte anul viitor cu doar 2,5%
ACEA: Vânzările de autoturisme noi în UE vor creşte anul viitor cu doar 2,5%
Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) previzionează că vânzările de autoturisme noi în Uniunea Europeană ...