1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Germanii de la Huf au inaugurat noul sediul de cercetare-dezvoltare de 2.000 mp din Timişoara

Germanii de la Huf, principalul furnizor de sisteme de imobilizare, acces și autorizare pentru industria auto globală, au inaugurat un nou sediu destinat centrului său de dezvoltare și cercetare din Timișoara. Noul centru R&D din proiectul Isho are un spațiu de 2.000 de metri pătrați în care vor lucra aproximativ 200 de ingineri.

21 feb, 2020 | ECONOMICA.net

„Pentru a ne menține avantajul competitiv de specialiști de top în sisteme sigure de acces și autorizare,  reorganizam rețeaua globală Huf R&D, astfel încât să asigurăm un flux constant de inovații și să deservim clienții noștri cu produse de cea mai bună calitate, la cel mai bun cost", a declarat Michael Supe, Chief Operating Officer și membru al Consiliului de Administrație Huf la evenimentul de inaugurare. "În acest context, extinderea centrului de cercetare și dezvoltare din Timișoara și relocarea lui în Campusul Isho joacă un rol esențial", a adăugat Supe.

Echipa Huf R&D din Timișoara a fost relocată în decembrie 2019 în Isho, proiectat de Mulberry Development. Acesta cuprinde o serie de clădiri ultramoderne, cu aproximativ 50.000 de metri pătrați de spații de birouri și asigură o infrastructură excelentă: transport public, parcări, restaurante și un centru medical. Proiectul ISHO urmează să fie finalizat în 2021.

În prezent, peste 120 de angajați lucrează la Huf în Timișoara. Echipele din România lucrează la proiecte software pentru clienți precum Audi, BMW, Ford, GM și PSA, dezvoltând sisteme de intrare pasivă, senzori pentru deschiderea automată a portbagajului sau soluții inovatoare de interfațare cu sistemul de telefonie mobilă.

Huf Group dezvoltă și produce sisteme de imobilizare mecanică și electronică, precum și sisteme de acces și autorizare a autovehiculelor pentru industria auto globală. Înființată în Velbert de Ernst Hülsbeck și August Fürst în 1908, compania de familie are astăzi puncte de lucru în Europa, America și Asia. În exercițiul financiar 2019, Huf a generat vânzări de aproximativ 1,1 miliarde de euro și a angajat aproximativ 9.300 de persoane în întreaga lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO