1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

IT&C

Germanos a introdus în ofertă camere foto Hello Kitty

Germanos Telecom România, cel mai mare retailer GSM de pe piaţa locală, aduce în ofertă camerele foto dedicate copiilor Hello Kitty şi SpongeBob.

20 iun, 2012 | Laurentiu Matache | ECONOMICA.net

Hello Kitty este perfectă pentru toate fetiţele mici. Cu un zoom digital de 4X şi un ecran de previzualizare de 2,4 inci, copiii vor fi încântaţi să îşi dezvolte creativitatea şi pasiunea pentru fotografie. În plus, noul dispozitiv este echipat şi cu autodeclanşator şi bliţ automat. Camera foto Hello Kitty este rezistentă la apă, iar pachetul conţine o carcasă subacvatică, astfel că toţi copiii au un motiv suplimentar să fie încântaţi de călătoriile la mare pe durata vacanţei de vară.

SpongeBob este perfect pentru toţi băieţeii. Culoarea şi designul îi vor bucura, permiţându-le totodată să înregistreze momentele importante ale verii. Dispozitivul este dotat cu un ecran de 1,8 inci care permite previzualizarea fotografiillor, având o cameră de 5,1 MP şi un zoom digital de 4X cu autodeclanşator şi stabilizator de imagine, caracteristici care le deschid copiilor apetitul pentru explorare. Această cameră foto pentru băieţei are şi un slot pentru card SD pentru a putea stoca, admira şi evoca fiecare moment surprins.

Cele două camere pot fi conectate la PC prin intermediul unui cablu USB şi vin împreună cu un CD cu software Snap Shot: PC-ul trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe: Windows XP (SP3), Vista (SP1) sau Windows 7, Macintosh cu procesor Intel şi Mac OS X, v10.5 sau superior. Camerele foto au 2 ani garanţie.

Hello Kitty şi SpongeBob sunt disponibile în reţeaua de magazine Germanos la preţurile de: 199 lei (TVA inclus) pentru Hello Kitty şi 159 lei (TVA inclus) pentru SpongeBob.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO