1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

IT&C

Germanos a introdus în ofertă gama de telefoane L-Style de la LG

Germanos Telecom România, cel mai amre retailer GSM de pe piaţa locală a introdus în portofoliu trei modele de smartphone-uri din gama L-Style de la LG, Optimus L3, L5 şi L7.

12 iun, 2012 | Laurentiu Matache | ECONOMICA.net

LG Optimus L3 utilizează Android 2.3 (Gingerbread) şi permite accesul la aplicaţiile din Google Play. Dispunde de un touchscreen TFT de 3.2” inci pentru o vizualizare optimă si o cameră foto de 3MP. Terminalul permite conectarea la Wi-Fi, USB 2.0, iar bateria 1500mAh are o durată de convorbire mai mare.

LG Optimus L5 este un smartphone user-friendly, având o grosime de numai 9.6 mm. Telefonul beneficiază şi de tehnologia specifică, LG Floating Mass, care are capacitatea de a crea iluzia unui smartphone mult mai subţire decât este în realitate.

Terminalul beneficiază de un touchscreen TFT de 4.0” inci, cu o rezoluţie de 320X480 pixeli, perfectă pentru o vizualizare optimă a tuturor fotografiilor şi videoclipurilor, iar scrierea, citirea şi editarea textelor pe telefon sunt considerabil facilitate.

Telefonul are o greutate de 120 grame şi este prevăzut cu o capacitate de stocare internă de 2GB, care poate fi extinsă până la 32GB cu ajutorul unui card microSD. Durata de convorbire este de până la 600 de minute şi în standby până la 600h.

LG Optimus L7 este un smartphone cu un touchscreen TFT de 4.3” inci şi cu o rezoluţie de 800X480 pixeli. La fel ca modelul LG Optimus L5, dispune de tehnologia NFC (Near Field Communications) şi foloseşte Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Terminalul are o cameră foto de 5MP cu auto focus instantaneu şi flash LED. Mai mult, camera frontală VGA este perfectă pentru apelurile video. Terminalul se conectează la Wi-Fi, USB 2.0 şi foloseşte ca browser de internet Android Webkit Browser. Capacitatea de stocare este de 4GB, dar care poate fi extinsă până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

LG Optimus L3 este disponibil la preţul de 1 leu (TVA inclus), LG Optimus L5 la 329 lei (TVA inclus), iar LG Optimus L7 la preţul de 499 lei (TVA inclus), fiecare cu abonamentul COSMOTE XXL pe doi ani, care include.

Cele trei modele sunt disponibile şi fără conectare: LG Optimus L3 la preţul de 599 lei (TVA inclus), LG Optimus L5 la preţul 949 lei (TVA inclus) şi LG Optimus L7 la preţul de 1.199 lei (TVA inclus) în toate magazinele COSMOTE România şi Germanos.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO