1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

After Business

Ghetele purtate de Michael Jordan la universitate, vândute la licitaţie pentru 33.000 de dolari

O pereche de bascheţi purtată de Michael Jordan în perioada sa universitară a fost vândută la licitaţie pentru peste 33.000 de dolari (27.000 euro), a anunţat joi presa americană.

19 dec, 2014 | Agerpres

Conform revistei Complex, perechea de Converse din piele bleu purtând semnătura, parţial ştearsă, a fostului star al echipei Chicago Bulls, a fost recent achiziţionată pentru suma de 33.378 dolari. Cumpărătorul a rămas anonim, la fel ca şi vânzătorul, un camarad de liceu căruia Jordan i-a oferit bascheţii, scrie Agerpres.

După cum a anunţat societatea specializată în suveniruri sportive Grey Flannel Auctions, Jordan i-a purtat în timpul primului său an la universitatea din North Carolina (UNC) în perioada 1981-1982. În acel an, UNC a câştigat titlul universitar NCAA învingând echipa de la Georgetown în finală, graţie unui ultim coş înscris de Jordan.

Michael Jordan a jucat apoi la Chicago Bulls cu care a cucerit şase titluri în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA) şi a devenit imaginea firmei Nike, a cărei linie Air Jordan a rămas una dintre cele mai populare din lume.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO