1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 34 º

Companii

Gigantul indian Infosys deschide un Centru de Inovaţie Digitală în România

Infosys, lider global în consultanţă şi servicii digitale de ultimă generaţie, a deschis un Centru de Inovaţie Digitală în Bucureşti, care se va concentra pe dezvoltarea de proiecte pentru clienţi care au nevoie de tehnologii digitale de ultimă oră, incluzând Cloud, Big Data, Inteligenţă Artificială şi Automate de Învățare.

14 mar, 2019 | | ECONOMICA.net

Numărul angajaților Infosys din România, este în prezent de aproximativ 200, dar putea ajunge la 500 în perioada următoare, pe fondul atragerii de noi clienți din Europa. Infosys va investi în programe de formare atât pentru angajații actuali, cât și pentru noii angajați. Aceste programe de instruire se vor concentra pe mai multe competențe cheie, printre care experiența utilizatorilor, Cloud, Big Data, ofertele digitale, abilitățile tehnologice de bază și abilitățile de informatică.

Totodată, Infosys are în plan deschiderea în această vară a unui Centru de Securitate Cibernetică în Bucureşti. Centrul va furniza servicii complete de securitate cibernetică, 24/7, ajutând clienții europeni și globali să progreseze pe parcursul transformării lor digitale. Serviciile includ detectarea criminalității informatice, hacking etic, analizele de securitate, detectarea și răspunsul la amenințări. Centrul din București va fi vital pentru furnizarea de servicii în întreaga regiune europeană, având în vedere restricțiile GDPR și alte cerințe de reglementare specifice fiecărei țări.

"Centrul nostru de Inovaţie Digitală din București marchează un important pas înainte pentru Infosys, deoarece compania își extinde și mai mult prezența în Europa, îmbunătățind capacitatea noastră de a servi atât clienții regionali, cât și clienții globali. Prin parteneriatul cu instituții academice locale cheie, vom crea baze organice de talente în România, care nu există pe piață astăzi.Prin formarea și dezvoltarea unei forțe de muncă înalt calificate în România, putem ajuta la reducerea diferenței de competențe digitale în regiune, contribuind astfel la economia românească și europeană", a declarat Ravi Kumar S., preşedinte Infosys.

Compania indiană este prezentă pe plan local din 2008, prin intermediul Infosys Consulting SRL, deținută 100% de Infosys Consulting Holding AG din Elveția. Infosys a închiriat patru etaje din clădire, în care capacitatea închiriată permite angajara a 500 de salariați. 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO