1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 4 º

Companii

Glovo lansează o nouă linie de business şi încheie noi parteneriate cu Ikea, Cora, evoMag

Glovo, start-up-ul de livrare la cerere cu sediul în Barcelona, lansează astăzi noua sa divizie de business, Q-Commerce, care marchează o nouă etapă în livrarea la cerere și care oferă posibilitatea de a livra „orice” în numai treizeci de minute sau mai puțin.

26 noi, 2020 | | ECONOMICA.net

În parteneriat cu unele dintre cele mai mari branduri din retail la nivel global, precum Unilever, Nestle, L'Oréal și supermarketuri, printre care Walmart și Kaufland, Q-Commerce - abrevierea pentru Quick Commerce (comerț rapid) - conectează utilizatorii nu doar cu restaurante și supermarketuri, ci cu orice tip de produs, din categorii precum muzică, jucării, cărți, flori și magazine de cosmetice.

Pe plan local, Glovo continuă planul de expansiune, adăugând în permanență parteneri relevanți în aplicație, precum Kaufland, Cora, IKEA, evoMag, Yves Rocher, etc.

Glovo este un serviciu de livrare care a avut încă de la înființarea sa mai multe categorii disponibile, compania fiind cu mult înaintea industriei din care face parte. Pe plan local, compania a înregistrat o creștere de 680% de la un an la altul și va încheia anul 2020 cu aproape 1 milion de comenzi de cumpărături livrate. La nivel global, Glovo a livrat deja peste 12 milioane de comenzi în mai multe categorii, iar în 2019 a înregistrat o rată de creștere de peste 300% în raport cu anul precedent.

„Este un demers foarte curajos și extrem de util, având în vedere contextul pandemic și schimbările din stilul de viață al oamenilor. Pe plan local, am început să implementăm acest nou proces și suntem încrezători că îl vom lansa curând
și pe piața din România. Cât despre pașii următori pe care ni i-am asumat în acest proces de extindere și îmbunătățire a serviciului, vom dedica mai multe resurse zonei de retail și vom crește numărul partenerilor relevanți din aplicație”, spune Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO