Google, Facebook, Yahoo: Ce vor prezenta la ICEEfest cei mai mari jucători din publicitatea online

Cu doar câteva zile înainte de debutul ICEEfest, playeri majori ai industriei online şi-au definitivat planurile pentru prezenţa lor la evenimentul de la Bucureşti.
Economica.net - mar, 28 mai 2013, 06:57
Google, Facebook, Yahoo: Ce vor prezenta la ICEEfest cei mai mari jucători din publicitatea online

Astfel, Google va pune un accent special in acest an pe proaspata lansare Youtube in mai multe piete din regiune, inclusiv in Romania.

In prima zi a festivalului, un training dedicat va fi sustinut de o echipa a Google care va trata atat relatia platformei video cu producatorii de content (prin Maciej Sojka – Head of Youtube Content Partnership for Central and Eastern Europe), cat si posibilitatile de advertising (prin Bogdana Butnar si Doina Costache de la Google Romania).

Un alt reprezentant Google, Tomasz Czudowski, New Products & Solutions Lead for CEE, va prezenta noutatile aduse de Youtube pe scena principala a festivalului, iar ulterior va participa alaturi de Discovery Channel, HBO GO, DG Mediamind, SeeNow, Kanal D, Alpha TV si BBC la unul dintre cele mai asteptate segmente ale evenimentului: prezentarile si dezbaterea legata de viitorul televiziunii, sub asaltul Internetului.

Tot in prima zi, Dan Bulucea, directorul Google Romania, va fi prezent la discutia de seara unde vedete si celebritati – printre care Horia Brenciu, Marius Moga sau Delia Matache – vor vorbi, intr-o dezbatere moderata de bloggerul si vedeta Acasa TV Cabral Ibacka, despre cum le-a fost schimbata de social media relatia cu publicul.


 
Si Facebook aduce la Bucuresti, special pentru ICEEfest, trei specialisti care vor trata teme super actuale.

In prima zi, Serhad Bolukcu, CEE Market Manager, va trata problema continutului de brand iar, in a doua zi, se va ocupa de cum poate fi folosit Facebook ca tool de performance marketing.

Tot in prima zi, Weronika Sobolak, Client Partner Global Marketing Solutions, va prezenta in cadrul dezbaterii “lungul drum de la click la vot”, unde subiectul principal va fi marketingul politic, iar in ziua a 2-a Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions, va vorbi despre marketingul dedicat jocurilor si aplicatiilor pe telefonul mobil.

Subiectele fierbinti legate de Facebook vor fi apoi concentrate intr-un training intensiv de doua ore, in ziua a 2-a, unde vor participa toti speakerii companiei, la care se vor adauga specialisti ai Thinkdigital – care reprezinta reteaua sociala in regiune.


 
Yahoo nu putea lipsi de la ICEEfest. Compania va fi reprezentata la nivel de vicepresedinte, prin Nick Hugh, Vicepresident and Head of Display Solutions EMEA, care va prezenta in prima zi. Reprezentantul local Yahoo!, Mediacafe, va fi de asemenea prezent la eveniment.

ICEEfest este organizat de Thinkdigital in parteneriat cu Orange si cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 si Windows 8 – si se va desfasura saptamana viitoare, in 6 si 7 iunie, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.  Agenda completa si biletele de intrare sunt disponibile pe site-ul www.ICEEfest.com.

Te-ar mai putea interesa și
OTP Bank, sancționată de BNR pentru tranzacții suspecte. Anul trecut, angajați ai băncii erau acuzați de spălare de bani, într-un dosar ajuns celebru
OTP Bank, sancționată de BNR pentru tranzacții suspecte. Anul trecut, angajați ai băncii erau acuzați de spălare de ...
Banca Națională a României (BNR) a sancționat OTP Bank pentru nerespecarea legislației incidente privind spălarea banilor, mai exact pentru neidentificarea și neraportarea unor tranzacții......
Retailerul de mobilă JYSK vrea ca în acest an să deschidă cel puțin 15 magazine noi și să finalizeze modernizarea a 13
Retailerul de mobilă JYSK vrea ca în acest an să deschidă cel puțin 15 magazine noi și să finalizeze modernizarea a 13
Retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă JYSK îşi planifică deschiderea a cel puţin 15 magazine noi ...
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare – secretar de stat
Autostrada Buzău – Focșani: Ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 vor fi comunicate săptămâna viitoare ...
Săptămâna viitoare vor fi comunicate constructorului UMB ordinele de începere pentru loturile 2 și 3 din Autostrada ...
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Starea de urgență din Republica Moldova a fost prelungită cu 60 de zile
Parlamentul Republicii Moldova a aprobat joi, cu majoritate de voturi, prelungirea stării de urgenţă pe teritoriul ţării ...