Gorenje a semnat un parteneriat la nivel global cu Paris Saint-Germain

Compania Gorenje, unul dintre liderii de pe piața europeană în materie de electrocasnice, a anunțat miercuri prin intermediul unui comunicat că a semnat un nou parteneriat global cu Paris Saint-Germain, unul dintre cele mai faimoase cluburi de fotbal ale lumii.
Economica.net - mie, 23 dec. 2020, 13:59
Gorenje a semnat un parteneriat la nivel global cu Paris Saint-Germain

Păstrând o tradiție de peste 70 de ani, Gorenje a devenit din 2018 o parte esențială a grupului Hisense din China, unul dintre liderii mondiali în materie de electronice și electrocasnice.

Noul parteneriat dintre Gorenje și Paris Saint-Germain marchează începutul unei noi ere în ceea ce privește sponsorizările sportive ale acestei mărci.

„Suntem încântați de formarea acestui parteneriat cu unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume. Paris Saint-Germain este o instituție cu adevărat unică, precum și un partener de afaceri deosebit. Valorile lor fundamentale coincid perfect cu ale noastre. Împărtășim grija față de societatea în care trăim, și sperăm că împreună putem aduce fericire și bucurie în milioane de case din întreaga lume. Chiar și în aceste vremuri excepționale, ne putem încă bucura la maxim de viață. Ne-ar plăcea să-i vedem pe fanii Paris Saint-Germain ovaționând pentru clubul lor îndrăgit, bucurându-se în acest timp de confortul casei lor, înconjurați de electrocasnicele Gorenje”, a declarat Alenka Potočnik Anžič, director de marketing în cadrul grupului Hisense Gorenje Europe.

 

Încă de la început, Gorenje s-a concentrat pe electrocasnice și servicii. Marca slovenă propune inovații tehnice și pune la dispoziție soluții practice. Valorile sale fundamentale sunt clare: simplitate, funcționare eficientă, longevitate și sustenabilitate. De-a lungul anilor, marca a rămas dedicată acestor valori, și a atins un grad considerabil de notorietate. Standardele sale sunt înalte, și a devenit în timp o marcă fiabilă. Gorenje pune un preț mare pe utilizatori și pe satisfacția acestora. Sportul este un instrument important care îi ajută să rămână în contact cu comunitatea. Gorenje se mândrește cu implicarea sa din ultimii 30 ani în mai multe sponsorizări sportive, și contribuția sa în câteva povești grozave din lumea sportului.

Prin acest parteneriat, Gorenje își va consolida poziția de lider în sponsorizările sportive din Europa. Timp de aproape 30 ani, Gorenje a susținut clubul de handbal Gorenje Velenje. În plus, din 2017, Gorenje a devenit partener oficial al Federației Europene de Handbal.

În prezent, Gorenje pășește în lumea fotbalului sponsorizând UEFA Euro 2020 și Paris Saint-Germain. Iar acesta este doar începutul implicării sale, se specificaă în comunicat.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
După NEPI Rockcastle, și Sonae Sierra construiește apartamente lângă mall. Dezvoltatorul are PUD pentru un ansamblu de șase etaje lângă Parklake
După NEPI Rockcastle, și Sonae Sierra construiește apartamente lângă mall. Dezvoltatorul are PUD pentru un ansamblu ...
Dezvoltatorul Sonae Sierra se pregătește de construcția ansamblului rezidențial de lângă mallul Parklake din sectorul ...
Arabia Saudită va investi peste un miliard de dolari în iniţiative de mediu
Arabia Saudită va investi peste un miliard de dolari în iniţiative de mediu
Arabia Saudită, cel mai mare exportator mondial de ţiţei, a anunţat luni că doreşte să investească peste un miliard ...
Profitul TeraPlast s-a majorat cu 41% față de primele 9 luni din 2020
Profitul TeraPlast s-a majorat cu 41% față de primele 9 luni din 2020
Grupul TeraPlast a înregistrat un profit net de 43,3 milioane de lei în primele 9 luni ale anului, în creştere cu 41% ...