1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Companii

Gradul de ocupare în hotelurile Ibis din România a crescut la 62% în primul semestru

Reţeaua hotelieră Ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a înregistrat în prima jumătate a anului 2014 un grad de ocupare de 62%, în creştere cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

30 iul, 2014 | | ECONOMICA.net

Din totalul camerelor vândute în România, 77% au reprezentat cazări aferente călătoriilor de afaceri, segmentul de leisure generând 23% din cazări.

Turiștii români au adus 65% din cazările la hotelurile Ibis în prima jumătate a anului 2014, urmați la mare distanță de germani, italieni, francezi și greci, fiecare cu aproximativ 5% din cazările Ibis.

Ibis a avut o evoluție constantă pe segmentul de conferințe și evenimente, cu 1.500 de săli de conferință vândute în perioada ianuarie-iunie 2014, similar cu aceeași perioadă din 2013. Cele patru hoteluri Ibis au 24 de săli de conferinţe si seminarii, cu un total de până la 1.650 de locuri.

"Pentru restul anului 2014 estimăm o consolidare a rezultatelor, atât în privința cazărilor, cât și în ce privește segmentul de conferințe și evenimente, în care hotelurile Ibis și-au demonstrat competitivitatea. Ne așteptăm la o creștere moderată în trimestrul 3, în special în segmentul de business, din care provin majoritatea oaspeților noștri și pentru care hotelurile Ibis sunt o alegere perfect adaptată, atât ca servicii, cât și ca nivel al prețurilor", a declarat Ioan David, director general Ibis România.

Ibis operează în România patru hoteluri de 3 stele: două în București și câte unul în Constanța și Sibiu. În total, cele 4 hoteluri au 760 de camere: 250 de camere la Ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la Ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la Ibis Constanţa şi 195 camere la Ibis Sibiu. În total, rețeaua Ibis are 235 de angajați în România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO