Greii din economie angajează oameni fără experienţă şi fără studii superioare

Orange, Vodafone, Metro, Lidl şi Auchan sunt câteva dintre companiile care fac acum angajări la nivel naţional. ECONOMICA.NET vă spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mar, 01 apr. 2014, 07:19
Greii din economie angajează oameni fără experienţă şi fără studii superioare

Orange angajează omul potrivit pentru postul de cash collection representative în Bucureşti.

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin liceul, ai cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au minimum un an experienţă în vânzări sau într-un domeniu similar.
4 aprilie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

Germanos angajează consultanţi de vânzări la Botoşani, Constanţa, Urziceni, Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare.
Te califici pentru postul de consultant de vânzări la Germanos dacă ai minimum studii medii cu profil economic sau tehnic, ai cunoştinţe de operare PC, eşti o persoană dinamică, cu excelente abilităţi de comunicare şi de organizare şi care poate lucra eficient în condiţii de stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au 1-2 ani experienţă într-o poziţie similară şi cei care au mai lucrat în domeniul telefoniei mobile sau au cunoştinţe şi experienţă în contabilitate primară.

25 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Germanos în oraşele Botoşani, Constanţa, Urziceni. Detalii, aici.

Până pe 7 aprilie se primesc candidaturi pentru locurile de muncă disponibile la Germanos în oraşele Bucureşti, Iaşi, Fălticeni, Satu Mare, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Vodafone angajează 10 reprezentanţi relaţii cu clienţii în Bucureşti.

Eşti eligibil pentru acest post dacă ai foarte bune abilităţi de comunicare şi de relaţionare, ai abilităţi de negociere şi de convingere şi eşti orientat către client. Candidatul ideal pentru acest post a absolvit liceul şi a promovat examenul de Bacalaureat, ştie să lucreze în Office, este rezistent la stres şi este dispus să muncească în ture şi la sfârşit de săptămână. Până pe 18 aprilie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Vodafone. Detalii găsiţi aici. 

Vodafone angajează 20 de reprezentanţi relaţii cu clienţii şi la Braşov. 5 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul vacant la Vodafone în Braşov. Amănunte, aici. 

Auchan angajează 10 agenţi de securitate la Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu, Timişoara.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin 10 clase, ai mai lucrat în domeniul pazei bunurilor şi valorilor, ai atestat profesional de agent de pază şi cunoştinţe de operare PC. Candidatul ideal pentru acest post este disciplinat, onest, orientat către rezultate.
25 aprilie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Auchan. Amănunte, aici.

Auchan angajează operatori de case de marcat la Bacău, Bucureşti, Deva, Timişoara, Tîrgu-Mureş. Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti calm, răbdător, orientat către client, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi de relaţionare. 10 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Auchan angajează 50 de lucrători comerciali în următoarele oraşe: Bacău, Bucureşti, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Sibiu, Timişoara, Tîrgu-Mureş. Angajatorii caută persoane dinamice, cu experienţă minimă în domeniul comercial, cu iniţiativă şi comunicative. Până pe 25 aprilie se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare despre acest post, aici.

Lidl angajează un vânzător la Tulcea. Dacă eşti amabil, rezistent la stres, punctual şi flexbil, ai şanse mari să fii angajat la Lidl.
Până pe 25 aprilie se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Detalii, aici.

Lidl angajează şi la Tâşnad (Satu-Mare) un vânzător. 26 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru locul de muncă disponibil la Tâşnad. Amănunte, aici.

Metro Cash & Carry angajează la Braşov un om pe postul de specialist junior clienţi revânzători.
Candidatul potrivit pentru acest post este dinamic, are iniţiativă, este dispus să muncească pe teren, are abilităţi de comunicare şi de organizare şi este orientat către cerinţele pieţei şi clientului.
21 aprilie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post. Detalii, aici.

Metro Cash & Carry angajează 10 operatori introducere date reachiziţii în următoarele oraşe: Bucureşti, Craiova, Ilfov, Piteşti, Suceava, Tîrgu-Mureş, Voluntari.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe de operare PC, ai abilităţi de comunicare şi de organizare, eşti orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului. Candidatul potrivit pentru acest post dovedeşte acurateţe în înregistrarea datelor. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat cu baze de date.
5 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Locuinţele s-au scumpit cu 7,4% în primul trimestru al anului – studiu
Locuinţele s-au scumpit cu 7,4% în primul trimestru al anului – studiu
Preţul mediu pe metru pătrat al locuinţelor a urcat în medie cu 7,4% în primul trimestru din acest an, faţă de media ultimelor luni din 2021, potrivit unui comunicat al KIWI Finance, remis,......
Primele achiziţii comune de gaze ale statelor membre UE vor avea loc înainte de sosirea iernii
Primele achiziţii comune de gaze ale statelor membre UE vor avea loc înainte de sosirea iernii
 Uniunea Europeană intenţionează să înceapă achiziţionarea în comun a gazelor înainte de sosirea iernii, a declarat ...
Nicuşor Dan, despre un al doilea mandat ca primar al Capitalei: Pentru orice oraş din România, un mandat de patru ani e prea puţin
Nicuşor Dan, despre un al doilea mandat ca primar al Capitalei: Pentru orice oraş din România, un mandat de patru ani ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că îşi doreşte un al doilea mandat de edil şi ...
Cambridge Analytica: Mark Zuckerberg, urmărit în justiţie de procurorul din Washington DC
Cambridge Analytica: Mark Zuckerberg, urmărit în justiţie de procurorul din Washington DC
Mark Zuckerberg a fost dat în judecată luni de procurorul din Washington DC, Karl Racine, pentru înşelăciune şi încălcarea ...