Greii din FMCG fac angajări în toată ţara. Îţi trebuie cel puţin BAC-ul. Vezi posturile

Auchan, Kaufland, Mega Image, Flanco, Domo sunt câţiva dintre greii economiei care fac recrutări, în această perioadă. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - Dum, 29 iun. 2014, 13:12
Greii din FMCG fac angajări în toată ţara. Îţi trebuie cel puţin BAC-ul. Vezi posturile

Pe ce posturi se fac angajări la Auchan

Auchan angajează trei oameni pe postul de achizitor junior în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai un profil academic bun, ai cel puţin trei ani experienţă în într-un post de management în comerţ, ai cunoştinţe avansate de limba engleză, ai bune abilităţi de comunicare şi de negociere, eşti cinstit şi riguros.
13 iulie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post.

Auchan angajează un auditor intern în Capitală.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are cel puţin doi ani experienţă în audit, are cunoştinţe avansate de limba frranceză, are cunoştinţe de contabilitate, sisteme de raportare, proceduri de audit şi este orientat către rezultate.

Până pe 24 iulie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Auchan.

Amănunte despre locurile de muncă vacante la Auchan, aici.

Consultă şi lista locurilor de muncă vacante acum la Kaufland. 

Cu ce locuri de muncă ofertează recrutorii de la Mega Image candidaţii

Mega Image angajează pe postul de merchandiser în Bucureşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai mai lucrat în retailul alimentar, ai absolvit liceul şi ai obţinut diploma de bacalaureat, ai solide cunoştinţe de operare PC, ai cunoştinţe medii de engleză, ai excelente abilităţi de comunicare, organizare, coordonare, eşti flexibil, orientat către rezultate, proactiv, responsabil.
21 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post.

Mega Image angajează 20 de şefi de departament în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în retail alimentar, are cel puţin un an experienţă în coordonarea unei echipe, are studii superioare şi cunoştinţe medii de limba engleză. De asemenea, trebuie să ştii să operezi în Office, să ai excelente abilităţi de comunicare, organizare, coordonare, să fii orientat către rezultate, să fii flexibil, responsabil şi corect şi să ai iniţiativă, ca să fii eligibil pentru acest post.
12 iulie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Mega Image.

Mega Image angajează 50 de oameni în magazinele pe care urmează să le deschidă în Bucureşti şi în Ilfov.
Mega Image angajează casieri, vânzători şi lucrători comerciali.
Pentru toate posturile enumerate mai sus, angajatorii caută candidaţi flexibili, cu spirit de echipă, dinamici, cu iniţiativă, responsabili şi serioşi.
Pentru postul de lucrător comercial, angajatorii caută absolvenţi de studii medii.
Eşti potrivit pentru postul de casier, dacă ai promovat examenul de Bacalaureat. Recrutorii caută pentru postul de vânzător oameni cu calificare în domeniu.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat în domeniu.
12 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru posturile vacante la Mega Image.

Mega Image angajează un trainer intern în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai cel puţin trei ani experienţă într-o poziţie similară, preferabil în cadrul unei companii de retail, ai cunoştinţe satisfăcătoare de limba engleză şi ştii să operezi un PC.
Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, relaţionare şi prezentare, are iniţiativă, poate lucra eficient în cadrul unei echipe, este organizat, persuasiv şi dispus să plece în deplasări în ţară.
Până pe 6 iulie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Mega Image.

Informaţii despre posturile vacante acum la Mega Image, aici.

Unde şi pe ce posturi te poţi angaja acum la Flanco

Flanco angajează 10 consultanţi în vânzări la Brăila, Bucureşti, Constanţa, Galaţi.

Te califici pentru acest post dacă eşti sociabil, deschis, ai atitudine pozitivă şi proactivă şi poţi lucra eficient în echipă.
Candidatul potrivit pentru acest post este ordonat şi atent la detalii. De asemenea, trebuie să fii la curent cu noile tehnologii din domeniul electroIT şi, preferabil, să ai experienţă în vânzări sau în promoting, precum şi cunoştinţe despre produsele din domeniul electroIT, ca să fii eligibil pentru postul vacant la Flanco.
Angajatorii ofertează candidaţii cu venit fix, tichete de masă şi bonusuri lunare corelate cu targetele de vânzări.
17 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Flanco.

Domo face angajări la Cluj, Craiova, Piteşti, Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Târgovişte. Iată pe ce posturi

Domo Retail angajează 10 consultanţi de vânzări în Cluj, Craiova, Piteşti, Sibiu.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin un an experienţă într-o poziţie similară, ai mai lucrat în domeniul vânzărilor de produse şi servicii GSM, ai cel puţin studii medii, ai cunoştinţe de operare Windows, Office, Internet, E-mailing, eşti perseverent, optimist, persuasiv şi lucrezi bine în condiţii de stres.
Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către clienţi, are excelente abilităţi de comunicare, este dinamic, energic, perseverent.

Domo Retail angajează 10 consultanţi de vânzări şi la Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Târgovişte.
Domo Retail angajează un operator date site în Bucureşti. Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii superioare, ai bune cunoştinţe de operare PC, experienţă relevantă într-un post similar, preferabil în domeniul vânzărilor de produse IT&C, electronice & electrocasnice, ai cunoştinţe minime de administrare site-uri şi de prelucrare a unei fotografii digitale pentru introducerea pe site (redimensionare, tăiere). Candidatul ideal pentru acest post poate lucra în condiţii de stres, poate onora termenele-limită impuse, este meticulos, este organizat, are abilităţi de învăţare, înţelegere, este serios şi responsabil.
14 iulie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Domo.

Domo Retail angajează un programator IT în Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, are cel puţin doi ani experienţă în dezvoltarea de aplicaţii web, are experienţă în domeniul soluţiilor pentru industria de retail sau pentru alte industrii conexe acesteia, are cunoştinţe solide de PHP, SQL (MySQL, PostgreSQL), HTML, JavaScript, vorbeşte limba engleză şi este rezistent la stres.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de XML, RSS, Apache, Linux, protocoale de comunicaţie.
7 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Domo.

Informaţii suplimentare despre locurile de muncă vacante la Domo, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rata de incidență COVID-19 a scăzut în București până la 1,47 la mie. Cea mai mare incidență din Ilfov, la Grădiștea
Rata de incidență COVID-19 a scăzut în București până la 1,47 la mie. Cea mai mare incidență din Ilfov, la Grădiștea
Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, sâmbătă, de 1,47 cazuri la mia de locuitori, ...
1.490 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 131 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Sub 1.000 de pacienți internați la ATI
1.490 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 și 131 de decese raportate în ultimele 24 de ore. Sub 1.000 de pacienți ...
Un număr de 1.490 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Enel a finalizat vânzarea a 50% din acțiunile companiei Open Fiber. Tranzacția s-a ridicat la suma de 2,73 miliarde de euro
Enel a finalizat vânzarea a 50% din acțiunile companiei Open Fiber. Tranzacția s-a ridicat la suma de 2,73 miliarde de ...
Grupul Enel a anunțat sâmbătă că a finalizat vânzarea a 50% din compania Open Fiber către firmele Macquarie Asset ...