1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Companii

Greva companiei aeriene portugheze TAP afectează 38.000 de pasageri

Personalul navigant al operatorului aerian TAP din Portugalia a început joi o grevă de patru zile, cerând condiţii mai bune de muncă, în contextul în care Guvernul de la Lisabona pregăteşte vânzarea companiei aeriene deţinute de stat, transmit Xinhua şi AP.

30 oct, 2014 | Agerpres

Un purtător de cuvânt al TAP, Carina Correia, a afirmat că operatorul aerian încearcă să găsească zboruri alternative pentru aproximativ 4.000 de pasageri care erau programaţi să zboare joi.

Directorul general al TAP, Fernando Pinto, a apreciat că greva personalul navigant reprezintă 'o trădare a pasagerilor', într-un moment în care industria aviaţiei se confruntă cu o majorare a concurenţei.

Presa portugheză anunţă că în primele două zile ale grevei vor fi afectaţi 38.000 de pasageri, deşi TAP a reprogramat zboruri pentru aproximativ 17.000 de pasageri, din totalul de 55.000 de pasageri cu rezervări în 30-31 octombrie.

Operatorul aerian va furniza servicii minime către arhipelagul Madeira şi Azore şi un zbor zilnic spre Sao Paulo, în Brazilia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO