1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Grevă la fabrica Ford de la Craiova, a doua zi după ce patronatul a încheiat cu sindicatele un nou contract colectiv de muncă

O parte dintre muncitorii de la uzina Ford din Craiova au intrat joi în grevă, a doua zi după ce patronatul a încheiat cu sindicatele un nou contract colectiv de muncă valabil pentru 2018 şi 2019.

21 dec, 2017 | News.ro

Ford România a anunţat miercuri că a finalizat cu succes negocierile cu sindicatele cu privire la contractul colectiv de munca valabil pentru 2018 si 2019.

În legătură cu trecerea contribuţiilor de la angajator la angajaţi, reprezentanţii companiei susţin că au identificat soluţiile "adecvate si echilibrate" totodată pentru toţi angajaţii.

"Vom implementa toate măsurile necesare pentru a creşte salariul brut al tuturor angajaţilor noştri, astfel încât de la 1 ianuare 2018 salariile nete ale angajaţiilor noştri să nu fie afectate", a anunţat compania.

Joi, câteva sute de muncitori au întrerupt lucrul, fiind nemulţumiţi de ceea ce s-a negociat cu patronatul pentru noul contract colectiv de muncă, a anunţat Gazeta de Sud.

Compania nu a avut până în prezent o reacţie oficială în legătură cu greva declanşată joi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO