1EUR = 4.7764 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Grupul City Grill angajează 400 de oameni care au cel puţin diplomă de Bacalaureat

Grupul City Grill, una dintre cele mai mari jucători din industria ospitalităţii din România, care deţine Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere şi Hanu’ lui Manuc, angajează 400 de persoane pentru posturile de ospătar, picol, barman, bucătar, hostess în toate locaţiile din portofoliu. Locurile de muncă sunt deschise pentru persoanele care au cel puţin diplomă de absolvire a liceului, din Bucureşti şi zonele limitrofe. 

09 feb, 2017 | ECONOMICA.net

Grupul City Grill angajează 400 de oameni în posturile de ospătar, picol, barman, bucătar, hostess, pizzer, ajutor de bucătar, spălător de veselă, şef de tură, magazioner, operator şi asistent manager. Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Grupului City Grill în secţiunea Cariere.

City Grill va deschide două locaţii până la sfârşitul acestui an.

„Ne propunem să ne dezvoltăm și să deschidem două locații noi până la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim să găsim cât mai mulţi oameni pasionaţi de domeniu, comunicativi şi dornici să lucreze într-un mediu plăcut, alături de o echipă tânără”, spune Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill. Anul acesta, prioritatea strategică a întregului Grup City Grill este să investim resurse importante în recrutare, training, dezvoltare şi recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucrează pentru brandurile din portofoliu, a adăugat Mischie.

Toţi angajaţii Grupului City Grill beneficiază de discount-uri în locaţiile din portofoliu, training-uri profesionale şi de dezvoltare – de la cursuri de vânzare sau servire, la training-uri de comunicare, diferite petreceri dedicate şi decontarea transportului la muncă. Fiecare locaţie din cadrul grupului City Grill premiază angajaţii lunii şi oferă bonusuri de performanţă.

Grupul City Grill a fost fondat în 2004 de Dragoş Petrescu şi are în portofoliu şapte branduri: restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescaruș, Hanu’ lui Manuc şi Cafenelele City Cafe.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO