1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Grupul Electrica a planificat investiţii în valoare totală de 739 milioane lei pentru 2019

Grupul Electrica a planificat investiţii în valoare totală de 739 milioane de lei în acest an iar 710 milioane de lei din această sumă reprezintă planul de investiţii al filialelor de distribuţie, informează compania printr-un comunicat remis miercuri Bursei de Valori Bucureşti.

20 feb, 2019 | Agerpres

"În cadrul şedinţei din data de 19 februarie 2019, Consiliul de Administraţie a aprobat valoarea consolidată a Planului de Investiţii (CAPEX) al Grupului Electrica pentru anul 2019, în sumă totală de 739 milioane RON. Din această valoare, 710 milioane RON reprezintă planul de investiţii (CAPEX) al filialelor de distribuţie. Menţionăm faptul că valoarea de 608 milioane RON (valoare în termeni reali 2018) publicată de ANRE (Autoritatea de Reglementare în Energie, n.r.) în data de 12 februarie 2019 reprezintă planul de investiţii ce trebuie puse în funcţiune de operatorii de distribuţie ai Grupului Electrica în decursul anului 2019", precizează sursa citată.

Grupul Electrica oferă servicii unui număr de peste 3,7 milioane de clienţi şi are o arie de cuprindere naţională - cu organizare în trei zone pentru distribuţia energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord şi pe cuprinsul întregii ţări pentru furnizarea energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO