1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Grupul francez Generix Group, furnizor pentru Danone, Volkswagen şi Carrefour intră pe piaţa din România cu un centru IT

Grupul francez Generix Group, furnizor de soluții tip Saas (software as a service) pentru industrie, logistică și retail, intră în România și lansează un centru de competențe IT, la Cluj-Napoca. Noua entitate creată va fi o subsidiară a grupului mamă.

28 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

Intrarea pe piaţa românească a fost făcută prin achiziţia unei companii locale. Generix Soft Group Romania va avea imediat 70 de angajaţi care vor lucra şa soluţiile de sowtware ale grupului. Noua companie va avea angajaţi cu competenţe în creearea de software. Echipa din România va colabora cu echipele de cercetare-dezvoltare are companiei din Franța și Canada. 

"Crearea Generix Soft Group România marchează o nouă accelerare a investițiilor noastre în cercetare și dezvoltare în beneficiul clienților noștri", spune Jean-Charles Deconninck, președintele Generix Group. "Mai mult ca oricând, inovația și industrializarea soluțiilor noastre sunt în centrul strategiei noastre. Toate echipele noastre lucrează zilnic pentru a oferi clienților noștri platforma de servicii digitale care le permite să optimizeze performanțele lanțului lor de aprovizionare".

Generix Group, fondat în 1990, este prezent în 60 de țări prin subsidiare și parteneri şi este listat la Bursa Euronext din Paris. Soluțiile Saas ale companiei sunt folosite de peste 6.000 de companii la nivel global, printre care Danone, Carrefour, Volkswagen, Pepsico FM Logistics, Unilever, Henkel şi Ferrero.

Soluţiile sale IT conectează companiile cu toți partenerii acestora, astfel încât împreună să poată opera fluxuri fizice, să digitalizeze fluxurile de informații și să gestioneze procesele în timp real. Generix Supply Chain Hub este destinat tuturor actorilor din lanțul de aprovizionare: producători, furnizori de servicii logistice și distribuitori.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO