1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

Companii

Grupul Grampet este interesat de locomotivele şi vagoanele cubaneze

Grupul Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a semnat cu Uniunea Căilor Ferate din Cuba un acord de colaborare care vizează în principal domeniul construcţiei şi reparaţiei de locomotive şi vagoane pentru trenurile de călători şi de marfă ale cailor ferate cubaneze.

11 dec, 2012 | Mediafax

Acordul a fost încheiat la începutul lunii noiembrie, în Havana, iar în perioada următoare specialiştii căilor ferate cubaneze vor veni în România, la firme din cadrul grupului, pentru a pune în aplicare prevederile înţelegerii, se arată într-un comunicat Grampet.

Documentul a fost semnat de către Miguel Acuña, directorul general al Uniunii Căilor Ferate din Republica Cuba şi Graţian Călin, vicepreşedinte al grupului.

"Prin documentul semnat, Grampet Group îşi lărgeşte activitatea sa internaţională, adăugând şi Republica Cuba în lista ţărilor în care îşi desfăşoară activitatea", se spune în comunicat.

Grupul este cel mai mare jucător privat din sectorul transportului feroviar din România şi unul dintre principalii competitori la nivelul Europei Centale şi de Sud-Est, asigurând servicii de transport şi logistică în nouă ţări europene.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO