Grupul hotelier Accor deschide primul hotel Mercure din Republica Moldova, la Chișinău

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, anunță că a semnat un acord pentru deschiderea unui nou hotel Mercure în Chișinău, Republica Moldova, în cadrul unui contract de franciză cu un partener local, Coriap SRL. Unitatea va fi inaugurată până la sfârșitul acestui an.
Ion Dobreanu - mie, 15 mart. 2023, 17:31
Grupul hotelier Accor deschide primul hotel Mercure din Republica Moldova, la Chișinău

Acesta va fi primul hotel afiliat brandului Mercure din Republica Moldova. Unitatea va avea 74 de camere, un restaurant a-la-carte, bar, saună, sală de fitness și parcare exterioară..

În oferta hotelului intră organizarea de evenimente de afaceri, petreceri și ceremonii private, în cele treisăli de conferințe. Noul proiect hotelier Mercure este situat în inima orașului Chișinău, pe Strada Vlaicu Pîrcălab Nr. 72. Hotelul se află la doar câțiva pași de cele mai emblematice repere ale Capitalei moldovene: ambasade, muzee, instituții culturale, universități și o multitudine de restaurante.

Proprietatea se află la doar 4 km de gară, și la mai puțin de o jumătate de oră de Aeroportul Internațional Chișinău.

„Suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou hotel Mercure în pitoresculoraș Chișinău, inima Republicii Moldova. Decizia Accor de a deschide un nou hotel aici este o dovadă a pasiunii noastre de a promovaturismul local și de a prezentalumii această zonă a Europei. Aducând Chișinăul în atenția comunității internaționalea Accor, deschidem noi oportunități pentru ca viitorii oaspeți să experimenteze cultura și farmecul unic ale orașului.

Angajamentul nostru este de a oferi aceleași standarde înalte de servicii și confort pentru care Accor este cunoscut și suntem încrezători că noua destinație va oferioaspeților amintiri de neuitat. Suntem onorați să colaborăm pentru deschiderea acestui hotel cu un dezvoltator local respectat, care a avut deja un impact semnificativ asupra orașului”, spune Maria Drăgulin, director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

„Industria ospitalității este astăzi maimult decât o afacere. Este o vocație care necesită un angajament ferm de a avea grijă de fiecare călător, de a-l încânta și de a-l surprinde. De a-l purta într-o călătorie emoțională, din momentul în care face primii pași în proprietatea ta. Este un amestec bine echilibrat de pasiune și excelență în servicii.

Avem pasiunea și ambiția de a onora patrimoniul cultural al orașului nostru și de a-l arăta lumii. Accor are know-how-ul operațional și cheia unei rețele bogate și complexe de canale de distribuție și de loializare care aduc vizibilitate proprietății noastre și spun povestea destinației. Suntem încrezători în viitorul parteneriatului cu grupul global Accor și așteptăm cu nerăbdare intrarea pe piață a noului nostru hotel”, a declarat Virginia Chiorescu, reprezentanta Coriap SRL.

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o rețea internațională de peste 900 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 119.000 de camere la nivel global. Fiecare unitate are un stil propriu și o personalitate unică, inspirate de specificul destinației și de cultura locală.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
Autostrada Unirii A8: Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin) scos la licitație
CNAIR a transmis astăzi la ANAP documentația necesară lansării procedurii de achiziție publică pentru Lotul Pipirig – Vânători Neamț (Leghin), în lungime de 19,3 km, a anunțat ministrul......
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Funcţionari bancari – cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă ...
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Viorel Hrebenciuc pierde definitiv procesul cu ANI şi trebuie să plătească 42.000 de euro, avere nejustificată
Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a pierdut definitiv, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procesul cu Agenţia Naţională ...
Ce spune șeful ANRE despre obligația montării contoarelor la prosumatori
Ce spune șeful ANRE despre obligația montării contoarelor la prosumatori
Președintele ANRE, George Niculescu, afirmă că obligația montării unui contor suplimentar la prosumatori, proces care ...