Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din București specializat în preparate din carne de prepeliță

Vineri, 7 mai 2021, a fost inaugurat primul restaurant din București ce oferă preparate din carne și ouă de prepeliță. Restaurantul se numește Prepelițescu-Hop Garden și este situat în complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea în Parcul Drumul Taberei – fost Parcul Moghioroș), in locul vechiului Magic Bistro.
Ion Dobreanu - lun, 10 mai 2021, 21:10
Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din București specializat în preparate din carne de prepeliță

Prepelițescu – Hop Garden este primul local din cadrul rețelei de franciză Prepelițescu și a fost deschis în București, după semnarea unui acord de franciză între grupul Hop Garden și Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

Investiția totală în deschiderea noului local a fost de 50.000 de euro și a inclus activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și ale teraselor, proiecte de utilare și modernizare a bucătăriei, reorganizarea și instruirea personalului, marketing și promovare. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro pentru restaurantul Prepelițescu din București, după primul an de activitate.

Amenajată într-un stil nou, modernist, locația în franciză Prepelițescu – Hop Garden din București combină mobilierul alcătuit din scaune și mese inalte cu elementele de decor minimalist, cu mese și scaune joase, din lemn, potrivite pentru a lua masa în interior sau pe terasa amplă, înscriindu-se pe linia de rapiditate și utilitate urmată de restaurantele cu servire rapidă.

Restaurantul Prepelițescu – parte a grupului Hop Garden se poziționează ca un restaurant cu servire rapidă, cu specific românesc și internațional urban, adresându-se familiilor numeroase și grupurilor de prieteni cu oferte speciale: platouri pentru grupuri de 4 persoane, meniuri speciale pentru copii, preparate cu specific românesc sau specific internațional urban, precum și feluri de mâncare inedite: ciotoiașe de prepeliță, scotish eggs, crochete de prepeliță, fingers din piept de prepeliţă, nuggets, burger de prepeliță, thuringer de prepeliță afumat, ouă caramelizate, fresh eggs cu iaurt, carne’n pită, gyros de prepeliță etc.

”Ultima lună de primăvară a adus noutăți plăcute pentru prietenii și clienții noștri: deschiderea primului restaurant din București cu preparate din carne și ouă de prepeliță, la intrarea în Parcul Drumul Taberei. Pentru a fi în ton cu specificul zonei, am gandit amenajarea noului local ca pentru un restaurant cu servire rapidă unde toți clienții, indiferent de vârstă, să fie serviți rapid cu cele mai apetisante preparate, fie că optează pentru consumarea lor pe loc sau la pachet, pentru un picnic în parc”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, director executiv al complexului Magic by Hop Garden.

Localul dispune de o zonă interioară cu un spațiu total de 50 de locuri, precum și de o terasă încălzită cu o capacitate de 60 de persoane și cu mese delimitate conform legislației în vigoare. Amenajarea noului restaurant respectă cu strictețe regulile de distanțare socială impuse de autorități. Localul asigură o igienă riguroasă a tuturor spațiilor interioare și exterioare și respectă în totalitate ultimele norme și proceduri legale, pentru ca personalul, invitații și clienții să fie in deplină siguranță.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp., redeschis în octombrie 2019.

Despre Prepelițescu Urban Food & DriveIn

Lansată în 2020, franciza Prepelițescu Urban Food & DriveIn continuă povestea de succes începută în 2012, odată cu lansarea brandului Ferma bunicii. În 2020, pentru a răspunde nevoii publicului de produse naturale, din carne de prepeliță, a fost creat primul restaurant Drive-In Prepelițescu si primul concept Urban Healthy Food în Râmnicu Vâlcea, axat pe comercializarea preparatelor pe bază de carne și ouă de prepeliță, din fermele companiei.

Compania sprijină și încurajează consumul de produse locale, angajându-se să ofere clienților preparate din carne şi ouă de prepeliţă naturale şi de cea mai bună calitate, fără să folosească hormoni de creştere, antibiotice sau conservanţi.

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

Te-ar mai putea interesa și
Ofertă de 7,62 mld. USD respinsă de al patrulea lanţ de supermarketuri din Marea Britanie
Ofertă de 7,62 mld. USD respinsă de al patrulea lanţ de supermarketuri din Marea Britanie
Grupul britanic Morrisons a anunţat sâmbătă că a respins o ofertă de preluare în numerar, de 5,52 miliarde de lire sterline (7,62 miliarde de dolari)....
Coronavirus: Scenariu verde în toată țara. 53 de cazuri în ultimele 24 de ore
Coronavirus: Scenariu verde în toată țara. 53 de cazuri în ultimele 24 de ore
Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat că toate judeţele şi municipiul Bucureşti rămân în scenariul verde ...
Bursa de Valori Bucureşti pierdut 895,8 milioane de lei din capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti pierdut 895,8 milioane de lei din capitalizare
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a pierdut, în această săptămână, 895,8 milioane de lei din capitalizare, respectiv ...
Deși majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, două noi focare au forțat Israelul să impună purtarea măştii
Deși majoritatea populaţiei adulte este vaccinată, două noi focare au forțat Israelul să impună purtarea măştii
Ministerul Sănătăţii din Israel a anunțat că țara a reintrodus măsura purtării măştii de protecţie în anumite ...