1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Grupul Murdoch despăgubeşte 22 de victime ale ascultărilor telefonice

Grupul de presă al lui Rupert Murdoch a acceptat să plătească daune unui număr de 22 victime ale ascultărilor telefonice, a anunţat avocatul companiei în timpul unei audieri care a avut loc vineri la Înalta Curte din Londra, transmite France Presse.

14 dec, 2012 | Agerpres

Printre cei care au depus plângeri se numără şi Lisa Brash, fostă iubită a cântăreţului Robbie Williams, şi Eimear Cook, fosta soţie a jucătorului de golf Colin Montgomerie.

"Există în continuare un număr substanţial de plângeri", a adăugat avocatul Hugh Tomlinson, care reprezintă editorul tabloidelor britanice ale lui Rupert Murdoch, News Group Newspapers (NGN).

Rupert Murdoch a închis în iulie 2011 tabloidul New of the World aflat în centrul scandalului ascultărilor telefonice. Publicaţia duminicală, cu cel mai mare tiraj din presa britanică, a interceptat telefoanele a sute de persoane în anii 2000 pentru a-şi alimenta maşinăria de produs ştiri senzaţionale.

NGN a plătit deja despăgubiri câtorva zeci de victime, printre care actorii Jude Law şi Sienna Miller, precum şi fostului vicepremier John Prescott.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO