OMV face acum angajări în România. Vezi ce caută

Compania OMV Global Solutions, furnizorul de consulanţă al grupului OMV, jucător de top în industria petrolului, face recrutări în această perioadă. Compania care oferă consultanţă grupului OMV angajează în această perioadă de la absolvenţi de facultate fluenţi în limba engleză, absolvenţi de IT, la specialişti în ingineria petrolului şi gazelor. ECONOMICA.NET vă prezintă lista posturilor pentru care compania de consultanţă recrutează acum în Bucureşti.
Economica.net - lun, 01 oct. 2012, 21:19
OMV face acum angajări în România. Vezi ce caută

Lista poziţiilor disponibile acum la compania de consultanţă a OMV Group.

Postul pentru care se recrutează: assistant director.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit o facultate, are cel puţin 2 ani experienţă într-o poziţie similară, vorbeşte fluent limba engleză, are cunoştinţe de Office şi de SAP. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta aici.

Postul vacant: service desk analyst.
Dacă ai cel puţin un an experienţă în IT, vorbeşti fluent limba engleză şi limba germană, ai cunoştinţe de SAP şi despre echipamente hardware, te califici pentru acest post. Mai multe detalii găsiţi aici.

Postul pentru care se fac recrutări: junior Java developer.
Candidaţii care au absolvit o facultate cu profil IT, care au minimum 3 ani experienţă în IT şi cel puţin un an experienţă ca dezvoltatori Java, care au cunoştinţe avansate de XQUERY, XSLT, XPATH, precum şi experienţă de lucru cu Oracle, MSSQL, SQL, FTP, SFTP, OFTP – sunt eligibili pentru acest post. Detalii, aici.

Postul deschis la OMV Global Solutions: application expert.
Te califici pentru acest post ai absolvit o facultate, ai experienţă în zona de application management, ai cel puţin un an experienţă în zona de application support. De asemenea, angajatorul solicită experienţă în SQL, în Java, .NET, PHP pentru acest post. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de SAP, GIS şi Active Directory. Detalii, aici.

Poziţia deschisă acum la OMV Global Solutions: QA/QC GIS expert.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent al unei specializări tehnice, are minimum 3 ani experienţă în tehnologiile GIS şi GPS, mai are şi cunoştinţe de AutoCAD, precum şi foarte bune cunoştinţe de limba engleză. Găsiţi aici informaţii suplimentare despre acest post.

Post vacant: pipeline surveying coordinator.
Dacă ai absolvit o facultate cu profil tehnic, ai experienţă în industria de profil, ai permis e conducere categoria B de cel puţin 3 ani de zile, ai cunoştinţe elementare de AutoCAD şi ArcGIS, atunci ai şanse mari să intri în vizorul agajatorilor pentru acest post. Detalii, aici.

Post vacant: senior expert business support.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai o diplomă de licenţă în finanţe, inginerie sau petrol-gaze, 10 ani experienţă în industria petrolului sau în finanţe şi dacă eşti un excelent vorbitor de limba engleză. Acestea nu sunt singurele criterii de eligibilitate impuse de angajator pentru postul de senior expert business support. Lista completă, aici.

OMV Global Solutions mai recrutează şi pentru postul de senior well design engineer.
Candidatul ideal a absolvit o specializare de sub cupola Universităţii de Petrol-Gaze, are cel puţin 8 ani experienţă relevantă în industria de petrol-gaze. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de „life cycle oriented productivity/ cost management” şi de field mangement. Mai multe informaţii despre cum poţi aplica la acest post găseşti aici.

Post vacant: team leader scheduling, budgeting, monitoring workover.
Dacă ai absolvit o specializare cu profil petrol-gaze, ai cel puţin 8 ani experienţă în industria de petrol şi gaze, ai şanse să intri în vizorul recrutorilor pentru acest post. Găseşti aici lista completă a exigenţelor impuse de angajator pentru acest post.

Te-ar mai putea interesa și
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi că 18 instituții de credit și-au exprimat intenția de a participa în......
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat vineri, în conferinţă de presă, că a reuşit, ...
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme electrice
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme ...
Renault a avut discuţii săptămâna aceasta cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi privind colaborarea în domeniile automobilelor ...
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom Services S.A., cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează că a înregistrat anul trecut venituri ...