Mega Image şi Rewe fac angajări. Vezi posturile

Grupul Rewe care este prezent pe piaţa locală prin magazinele Billa şi Penny Market angajează în această perioadă în Ilfov, Galaţi, Olteniţa, Titu. Mega Image recrutează în această perioadă în Bucureşti şi Ilfov. ECONOMICA.NET vă spune ce caută acum angajatorii şi până când puteţi trimite aplicaţia pentru un post la Rewe sau Mega Image.
Economica.net - mar, 23 oct. 2012, 21:04
Mega Image şi Rewe fac angajări. Vezi posturile

Cu ce posturi vă ofertează Mega Image

Mega Image angajează în această perioadă un lucrător comercial care să muncească în sectorul 6 al Capitalei. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care locuiesc în zona Drumul Taberei. 22 noiembrie este ultima zi în care puteţi trimite candidatura pentru postul ofertat de companie. Detalii găsiţi aici.

Mega Image mai caută în această perioadă candidaţii potriviţi pentru 50 de posturi de lucrători comerciali, casieri, vânzători în magazinele pe care Mega Image urmează să le deschidă în Bucureşti şi în Ilfov. Până pe 9 noiembrie puteţi trimite CV-urile pentru posturile disponibile la Mega Image. Găsiţi aici amănunte referitoare la cum vă puteţi angaja la Mega Image.

Mega Image recrutează la sediul central al companiei un dezvoltator senior SAP ABAP, cu minimum 10 ani experienţă în domeniu şi care are cunoştinţe solide de limba engleză. Mai multe informaţii despre acest post găsiţi aici. 

Tot la sediul central al companiei, recrutorii de la Mega Image caută în această perioadă candidaţii potriviţi pentru posturile de SAP implementation manager, de supply chain analyst şi de PI developer. Informaţii despre exigenţele angajatorului privind aceste posturi găsiţi aici.

Lista posturilor deschise acum la grupul Rewe

Rewe recrutează un şef secţie, casier, lucrător comercial în Olteniţa şi în Titu. Angajatorii caută candidaţi rezistenţi la stres şi cu experienţă în domeniul casieriei. Lista completă a exigenţelor  impuse de angajator pentru acest post este aici.

Rewe mai caută în această perioadă candidatul potrivit pentru postul de analist calitate în Ilfov. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare în chimie sau inginerie alimentară, dacă ai urmat un curs în managementul siguranţei alimentului, ştii legislaţia privind produsele alimentare. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au permis de conducere categoria B şi au cunoştinţe de engleză şi germană. Detalii despre cum vă puteţi angaja la Rewe găsiţi aici.

În Ilfov, Rewe mai face recrutări şi pentru următoarele posturi: economist, asistent director achiziţii, verificator marfă.

Pentru postul de verificator marfă se caută un candidat rezistent la stres, care poate manevra mărfuri de până la 30 de kg şi care are experienţă în acest domeniu. Detalii, aici.

Pentru postul de economist la Rewe în Ilfov trebuie să fi asolvit o specializare economică şi să ai minimum 3 ani experienţă în zona financiar-contabilă, mai trebuie să ştii să lucrezi în Excel şi să vorbeşti limba engleză. Intră aici să afli cum poţi aplica pentru acest post.

Rewe mai recrutează în Galaţi pe postul de şef departament. Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent la stres şi la efort fizic mediu, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Te-ar mai putea interesa și
Stațiile de încărcare pentru mașini electrice din Germania, accesibile cu cardul bancar
Stațiile de încărcare pentru mașini electrice din Germania, accesibile cu cardul bancar
Guvernul federal din Germania a decis ca toate stațiile de încărcare pentru mașini electrice amplasate după iulie 2023 să fie dotate cu cititoare de carduri bancare....
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar luni, 20.09.2021
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar luni, 20.09.2021
Euro a început ziua peste maximul istoric înregistrat acum două săptămâni la cursul BNR şi peste pragul de 4,95 lei, ...
Titlurile de stat deţinute de bănci au ajuns la 7% din PIB. Creşterea dobânzii ar putea aduce o pierdere de 17,6%
Titlurile de stat deţinute de bănci au ajuns la 7% din PIB. Creşterea dobânzii ar putea aduce o pierdere de 17,6%
Expunerea sistemului bancar pe titlurile de stat româneşti a ajuns cea mai mare din Uniunea Europeană, cu o pondere a ...
PIB-ul pe locuitor din România ar putea ajunge la acelaşi nivel cu media UE în 2030 – Andrei Rădulescu, Banca Transilvania
PIB-ul pe locuitor din România ar putea ajunge la acelaşi nivel cu media UE în 2030 – Andrei Rădulescu, Banca Transilvania
“PIB-ul pe locuitor la paritatea puterii de cumpărare din România. ca procent din media Uniunii Europene. ar putea creşte ...