Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4% a vânzărilor globale, în T 1 2016, până la 12,4 miliarde de franci elveţieni

Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4% a vânzărilor globale, în primul trimestru al anului 2016, până la 12,4 miliarde de franci elveţieni, iar pentru acest an estimează o creştere a vânzărilor de până la 5%, la o rată de schimb constanţa, arată un comunicat al companiei, remis, joi, Agerpres.
Economica.net - joi, 21 apr. 2016, 13:18
Grupul Roche a înregistrat o creştere de 4% a vânzărilor globale, în T 1 2016, până la 12,4 miliarde de franci elveţieni

‘Am început anul cu o creştere solidă a vânzărilor atât în diviza de Farmaceutice, cât şi în cea de Diagnostic. Procesul de aprobare a unor medicamente importante aflate în faza de cercetare este în plină desfăşurare. Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite a acordat revizuirea prioritară în două noi indicaţii pentru un medicament de imuno-oncologie şi o utilizare terapeutică nouă pentru un alt medicament folosit pentru tratarea sclerozei multiple progresivă primară. Per total, suntem în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor pentru anul 2016’, a declarat Severin Schwan, CEO, Roche.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice au crescut cu 4% în primul trimestru al anului 2016, cumulând 9,8 miliarde de franci elveţieni, pe baza cererii crescute pentru medicamente destinate tratamentului afecţiunilor oncologice, cum ar fi cancerul colorectal, leucemia limfatică sau cancerul de san. De asemenea, au fost înregistrate rezultate pozitive ale unor medicamente noi utilizate în tratarea cancerului de piele şi cancerului pulmonar. În Europa, vânzările Diviziei de Farmaceutice a Grupului Roche au înregistrat o creştere de 5%, în timp ce vânzările au crescut cu 3% în Statele Unite şi cu 4% în Japonia.

Vânzările Diviziei de Diagnostic au crescut cu 5% pînă la 2,6 miliarde de franci elveţieni, susţinute în principal de creşterea puternică înregistrată în Zona Asia-Pacific (+16%) şi America Latină (+21%). Vânzările din Europa, Orientul Mijlociu şi EMEA au crescut cu 1%, în timp ce în America de Nord au rămas stabile, iar în Japonia au scăzut cu 3%. Vânzările produselor Diabetes Care, destinate monitorizării glicemiei, au fost influenţate de condiţiile dificile de piaţă, în special în America de Nord.

Roche este unul din pionerii globali ai industriei farmaceutice şi de diagnostic., ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăţi viaţă oamenilor. Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce oferă medicamente diferenţiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei şi afecţiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul în vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care îşi propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiţii posibile.

Fondată în 1896, compania Roche a fost recunoscută şapte ani consecutiv că liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustenability Index. Având sediul central în Basel, Elveţia, Roche este prezenţa în peste 100 ţări, iar în 2015 compania avea peste 91.700 angnajaţi la nivel global. În 2015, Roche a investit 9,3 miliarde de franci elveţieni în cercetare şi dezvoltare, compania raportând vânzări de 48,1 miliarde de franci elveţieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este deţinută în totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este acţionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical, din Japonia.

Prezent pe piaţă românească din perioada interbelică, Roche îşi redeschide reprezentanta locală în anul 1992.

În anul 2005, grupul Roche ia decizia să înfiinţeze societatea comercială S.C. Roche România SRL, urmând că activitatea reprezentanţei din Bucureşti să fie preluată de compania locală nou înfiinţată.
Roche oferă produse şi servicii care acoperă întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenţie, tratament şi până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite încă. Prin intermediul Roche România, ambele divizii ale Grupului Roche – divizia de farmaceutice şi divizia de diagnostice – sunt prezente pe piaţă din ţară noastră, oferind produse şi servicii de înalta specializare.

Te-ar mai putea interesa și
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru 75.723 de unităţi din primul său automobil electric, denumit SU7, prescurtarea de la Speed Ultra 7, şi vrea să livreze......
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Mierlea, InfoCons: Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu se comite o infracţiune
Prin utilizarea aplicaţiei WhatsApp în activităţile de serviciu comiteţi o infracţiune, pentru că orice transmitere ...