1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Grupul SIBS intră pe pe piața din România prin achiziționarea Wirecard, Romcard și Supercard Solutions & Services

Companiile Wirecard România, Romcard și Supercard Solutions & Services au fost preluate de către SIBS Group, printr-o tranzacție încheiată luni, informează Wirecard prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net. Grupul SIBS este un furnizor de servicii de plată complete, care ocupă poziția de lider pe piața din Portugalia și are o prezența importantă în țări dezvoltate din Europa și Africa.

28 sep, 2020 | ECONOMICA.net

SIBS oferă un spectru larg de soluţii digitale și de e-commerce, soluţii pentru reţelele de ATM și POS, precum şi servicii de producţie şi personalizare carduri. Prin această achiziție, SIBS ajunge pe piața din România şi îşi extinde astfel prezenţa în  Europa de Est, grupul activand deja in Polonia, prin Paytel.

Wirecard România, Romcard și Supercard au o experiență de peste 25 de ani în servicii de plată și soluții tehnologice şi de fidelitate, având parteneriate cu nume mari din piaţa bancară şi de retail din România, precum şi cu clienți din Moldova, Serbia, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Lituania.

Romcard are o poziție de lider pe piața românească de plăți. Supercard Solutions & Services are o cotă de piață de top pe zona soluţiilor de fidelizare end-to-end pentru comercianţi. Wirecard România a funcționat în cea mai mare măsură independent de grupul-mamă și, în consecință, este pregătită pentru o nouă etapă de creștere, cu un sprijin operațional puternic din partea grupului SIBS.

"Suntem încântați să devenim parte a SIBS, o companie cu un profil de business similar cu al nostruși cu o prezență puternică în mediul soluțiilor de plată de pe două continente. Sunt sigur că, împreună, companiile noastre vor continua să aducă soluții de plată inovatoare pe piețele din România și din Europa și să fie un partener de încredere atât pentru companiile care ne-au acordat încrederea lor până acum, precum și pentru companii noi. Povestea noastră de succes continuă și suntem încântați să atingem noi frontiere, atât din punct de  vedere geografic, cât şi inovativ", a declarat Utku Ogrendil, CEO Wirecard Romania.

"Aceste  companii  împart acelaşi ADN. SIBS este o companie lider pe piaţa soluţiilor de plăți, ce îmbunătățește modalităţile de plată pentru peste 300 de milioane de utilizatori, pe mai mult de 10 piețe. În calitate de acționari ai companiilor vom continua și vom intensifica concentrarea pe furnizarea celor mai convenabile, sigure și inovatoare soluţii de plată pentru piaţa din România și vom căuta să creştem în continuare cooperarea cu personalul și partenerii existenți, pentru a consolida piața românească de plăți și, pe această bază, să impulsionăm tendința actuală către plata fără numerar"a declarat CEO SIBS Group, Madalena Tomé.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO