1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Grupul suedez H&M își închide temporar toate magazinele din Germania și din Statele Unite ale Americii

Din cauza situației generate de extinderea epidemiei de gripă tip Covid-19, retailerul de îmbrăcăminte H&M își va închide temporar toate magazinele pe care le are în  Germania. Măsura va intra în vigoare începând de mâine, 18 martie, și este luată că urmare a unor decizii legislative ale autorităților germane.

17 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Pe lângă această măsură, firma își va închide începând de astăzi toate cele 590 de magazine din Statele Unite, cele 96 de magazine din Canada și unitățile pe care le are în Belgia și Portugalia.

Aceste decizii vin după ce ieri, 16 martie, firma suedeză a anunțat că a decis să-și închidă temporar toate magazinele din Elveția, Grecia, Slovacia, Lituania, Ucraina, Peru, Filipine, Malayesia și Cipru.


Clienții H&M din aceste țări pot în continuare să achiziționeze produsele oferite de companie prin intermediul platformelor sale on-line de vânzări.
H&M și-a redeschis 500 din cele 516 magazine pe care le deține în China, vânzările din această țară au început să-și revină după ce situația privind epidemia de coronavirus a început să se îmbunătățească.

Potrivit comunicatului transmis de H&M către Economica.net, grupul suedez lucrează intens la gestionarea situaților generate de criză extinderii pandemiei de COVID-19, obiectivul principal fiind asigurarea siguranței angajaților și ale clienților. Toate activitățile din compania sunt evaluate cu grijă, din perspectiva costurilor și riscurilor, pentru a se putea înlătura efectele negative ale actualei crize.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO