1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 2 º

Companii

GSK va elimina plăţile acordate medicilor pentru congrese şi pentru a vorbi despre produsele sale

Grupul farmaceutic GSK va elimina plăţile acordate medicilor pentru a vorbi despre produsele sale şi pentru participarea acestora la congrese medicale, decizia fiind parte a unui program global care presupune şi eliminarea ţintelor individiuale de vânzări pentru angajaţii din acest departament.

17 dec, 2013 | Mediafax

"La nivel global, compania demarează un nou program de recompensare a forţei de vânzări, înlăturând complet obiectivele individuale de vânzări. România a făcut deja un pas în acest sens: pe piaţa locală, GSK a eliminat target-urile individuale de vânzări la începutul anului 2013. Tot acum va începe şi un proiect prin care vor fi stopate plăţile către profesioniştii din domeniul sănătăţii pentru angajamentele acestora ca vorbitori şi pentru participarea la conferinţe şi congrese medicale, în România acest proces urmând să fie demarat în 2014", se arată într-un comunicat al GSK România.

Astfel, angajaţii GSK România sunt recompensaţi în funcţie de cunoştinţele lor specializate, de calitatea serviciilor şi în funcţie de performanţa GSK. Acest nou sistem de recompensare va fi activ în toate ţările în care GSK operează, până la începutul lui 2015.

În ceea ce priveşte eliminarea plăţilor pentru medici, compania spune că, în locul acestor activităţi, va finanţa educaţia medicală pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii prin granturi educaţionale independente.

Compania va acorda o mai mare atenţie şi investiţiilor către dezvoltarea competenţelor interne din aria medicală şi ştiinţifică şi a competenţele pentru canalele alternative de comunicare, inclusiv tehnologiile digitale.

GSK, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, precizează că va continua să ofere un nivel adecvat de plăţi pentru serviciile profesioniştilor din domeniul sănătăţii în studiile clinice sponsorizate, în activităţile de consultanţă şi în studiile de piaţă, inclusiv în România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO