1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

GTC vinde zece apartamente lunar din proiectul Rose Garden

Din cele 908 locuinţe construite în proiectul de pe Şoseaua Colentina, din apropierea Pieţei Obor, 70% sunt ocupate.

19 noi, 2012 | | ECONOMICA.net

„În ultimele şase luni am observat o creştere a cererii de locuinţe noi. Proiectul este finalizat, există o comunitate numeroasă, iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vânzări în Rose Garden este de aproximativ zece locuinţe pe lună şi estimăm că acesta va creşte la 15 locuinţe vândute lunar”, a declarat Shimon Galon, CEO în cadrul GTC România.

Preturile de vânzare ale apartamentelor din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusă, pentru un studio şi de la 69.000 de euro, TVA inclusă, pentru un apartament cu doua camere.

Rose Garden este primul proiect rezidenţial dezvoltat pe plan local de GTC România, care a mai construit şi ansamblul FeliCity, amplasat în zona Băneasa. Dezvoltatorul a lansat recent faza a doua a proiectului FeliCity,  unde preţurile de vânzare pentru un apartament cu două camere pornesc de la 60.000 de euro + 5% TVA, ia cele pentru un apartament cu trei camere pornesc de la 73.780 de euro + 5% TVA.

GTC a finalizat cele mai multe proiecte imobiliare în România, cu investiţii de peste 370 de milioane de euro. Compania scos la vânzare trei centre comerciale dezvoltate pe piaţa autohtonă sub brandul Galleria, dar şi un teren de 32.000 mp de la Galaţi, unde plănuia să construiască un mall asemănător celor din Buzău, Piatra Neamţ şi Suceava, scoase la vânzare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO