1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 6 º

Companii

Guma Orbit dispare din ianuarie. Cu ce va fi înlocuită

Gigantul american Wrigley, producătorul brandului de gumă de mestecat Orbit, a decis să renunţe la acest brand, în Marea Britanie şi Irlanda. Celebrea gumă de mestecat se va numi Extra. Schimbarea va fi operată începând cu luna ianuarie 2015. Reprezentanţii Wrigley România au transmis un comunicat ECONOMICA.NET în care precizează că schimbarea denumirii nu se va realiza şi în România

18 dec, 2014 | ECONOMICA.net

UPDATE: Schimbarea denumirii mărcii Orbit în Extra va fi efectuată doar în Marea Britanie şi Irlanda, au precizat reprezentanţii Wrigley România într-un comunicat remis ECONOMICA.NET. "În România, Orbit continuă sa fie cel mai important şi mai apreciat brand din portofoliul Wrigley", au spus reprezentanţii Wrigley România.

Producătorul american de gumă de mestecat Wrigley vrea ca, începând cu luna ianuarie 2015, să înglobeze produsele sale marca Orbit în portofoliul Extra, o altă marca sub care comercializează o multutudine de sortimente de gumă, pe pieţe precum SUA sau Germania. "2014 a fost un an extraordinar pentru brandul Extra. Aducând Orbit sub umbrela Extra şi crescând oferta pe segmentul de gumă soft ne vom creşte şansele pentru o creştere şi mai importantă", a declarat Sue Cobbledick, marketing manager la Wrigley, citat de betterretailing.com

Potrivit sursei citate, pachetele Extra vor fi remodelate, iar tranziţia Orbit către Extra va presupune investiţii de marketing în valoare de 15 milioane de lire sterline.  Schimbările companiei vor fi comunicate prin intermediul pachetelor de gumă şi în magazine. Astfel, noul Extra Peppermint şi Spearmint vor fi inscripţionate cu mesajul "Noul nume al Orbit". De asemenea, lansarea, creată special pentru a atrage mai mulţi tineri în această categorie, va fi susţinută de o amplă campanie TV care se va desfăşura pe o perioadă de 16 săptămâni. 

Wrigley comercializează pe piaţa din România brandurile Orbit, Skittles, Winterfresh, Hubba Bubba, Airwaives şi 5. Decizia Wrigley International ar putea să nu afecteze şi piaţa din România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO