1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Guvernul a aprobat ca ONJN să îşi poată folosi veniturile pentru activităţi de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc

Guvernul a aprobat, printr-o ordonanţă, ca Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) să îşi poată folosi veniturile proprii pentru activităţi de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc.

21 aug, 2019 | Agerpres

"Guvernul a aprobat o ordonanţă simplă privind măsuri fiscal-bugetare, la propunerea Secretariatului General al Guvernului, pentru Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Este vorba de o completare a legislaţiei pentru a permite folosirea veniturilor proprii ale Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc pentru activităţi de prevenire a dependenţei de jocuri de noroc. Astfel, pot fi dezvoltate şi finanţate activităţi şi programe de protecţie a tinerilor, a jucătorilor, pentru prevenirea dependenţei, pot fi realizate campanii de promovare a jocului responsabil, pot fi finanţate activităţi de tratare a dependenţei de jocurile de noroc, precum şi de soluţionare promptă şi eficientă a litigiilor între un organizator de joc şi un jucător", a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, la Palatul Victoria.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a detaliat că pentru punerea în aplicare a activităţilor menţionate organigrama ONJN a fost suplimentată cu 10 posturi şi va fi finanţată din fonduri proprii, iar procedura de desfăşurare a activităţilor va fi stabilită prin ordin al preşedintelui Oficiului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO