1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Companii

Guvernul ar putea aproba cota de energie regenerabilă care beneficiază de certificate verzi

Guvernul ar putea aproba, miercuri, un proiect de hotărâre pentru aprobarea cotei de energie electrică produsă din surse regenerabile de energie care beneficiază de sistemul de promovare prin certificate verzi pentru anul 2014, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

26 mar, 2014 | Agerpres

Pe agenda şedinţei de guvern se mai află şi un proiect privind aprobarea normelor metodologice privind prioritizarea proiectelor de investiţii publice.

Totodată, Guvernul va lua în discuţie şi un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2014 pentru plata titlurilor executorii, aferente trimestrului I al acestui an.

Un alt proiect care se regăseşte pe agenda şedinţei se referă la modificarea şi completarea HG 43/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Fondurilor Europene, cu modificările şi completările ulterioare.

Cabinetul ar putea aproba, de asemenea, şi proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2014 pentru Administraţia Naţională 'Apele Române', aflată în coordonarea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Pe de altă parte, pe ordinea de zi a şedinţei de guvern se mai află şi o serie de memorandumuri referitoare la fondurile europene. Unul dintre acestea vizează finalizarea Acordului de Parteneriat 2014-2020, iar un altul strategia de absorbţie a fondurilor europene nerambursabile aferente construcţiilor de autostrăzi în România având ca sursă de finanţare Fondul European de Dezvoltare Regională din cadrul POIM 2014-2020.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO