1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Companii

Guvernul va aproba înfiinţarea Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului

Guvernul va discuta în şedinţa de miercuri un proiect de ordonanţă de urgenţă privind înfiinţarea Departamentului pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului, informează Biroul de presă al Executivului.

16 apr, 2014 | Agerpres

Decizia are în vedere eficientizarea activităţii de privatizare pentru dezvoltarea activităţii economice în condiţii de profitabilitate a operatorilor economici cu capital de stat şi pentru exercitarea drepturilor şi îndeplinirea obligaţiilor ce decurg din calitatea de acţionar a statului la operatorii economici.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Guvernul va aproba bugetele de venituri şi cheltuieli pe 2014 ale mai multor companii naţionale şi regii de stat, printre care Şantierul Naval 2 Mai - S.A., Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale şi S.C. 'Electrica' S.A..

Guvernul va lua în discuţie, de asemenea, un proiect de hotărâre privind acordarea de ajutoare de urgenţă.

Totodată, Executivul urmează să aprobe şi proiect de hotărâre privind organizarea la Bucureşti, în zilele de 15 şi 16 mai 2014 a Reuniunii conducătorilor administraţiilor vamale din statele membre ale Uniunii Europene şi Turcia.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO