H&M deschide un nou magazin într-un mall. Vezi unde

După asaltul provinciei din această primăvară, retailerul suedez va deschide anul viitor încă un magazin în Bucureşti, în viitorul mall din cartierul bucureştean Titan.
Andrada Ghira - mar, 28 feb. 2012, 10:00
H&M deschide un nou magazin într-un mall. Vezi unde

Compania suedeză a intrat pe piața românească anul trecut în luna martie și operează în prezent 11 magazine în București și marile orașe din țară. La începtul acestei luni, retailerul anunța cinci noi deschideri în mai multe malluri din provincie: Atrium Mall din Arad, Palas Iaşi, Electroputere Parc din Craiova, Promenada Mall din Brăila şi Iulius Mall din Suceava.

În 20102 au apărut și primele informații potrivit cărora cei de la H&M sunt în discuții pentru închirierea unui spațiu în proiectul Parklake Plaza, dezvoltat de irlandezii de la Caelum Development pe fosta bază sportivă Spartac din Titan.

Recent, dezvoltatorul a anunțat că a bătut palma cu H&M pentru un magazin de 2.300 metri pătrați, amplasat pe două etaje. Inaugurarea mallului este programată pentru cel de-al patrulea trimestru din 2013.

Pe lângă H&M, Cora și Cinema City sunt celelalte ancore ale Parklake Plaza. În octombrie 2011, compania a anunțat că jumătate din suprafața mallului a fost închiriată.

Cinematograful Cinema City ce va avea 16 săli pe o suprafață de 4.400 metri patraţi. Intrarea va fi situată la primul etaj al centrului, iar sălile de cinema vor fi localizate la cel de-al doilea etaj. Acesta va fi al treilea cinematograf Cinema City din Bucureşti, dar și cel mai mare de până acum.

Cora va deschide aici o unitate de retail de peste 15.500 metri patraţi situat la nivelul -1, în apropiere de parcarea subterană.

Grupul de investiţii irlandez Caelum Development a demarat lucrările de construcție a mallului din Titan în luna octombrie a anului trecut. La finalizare, proiectul de 250 de milioane de euro va avea aproximativ 200 magazine pe o suprafaţă închiriabilă de 67.000 mp.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi din consumul tuturor sondelor din România
Petrom a construit 40 de mini-centrale electrice care ard gaz de sondă, pe câmp. Energia produsă asigură două treimi ...
Petrom a mai deschis recent două mici centrale electrice de tip “gas to power” și a ajuns astfel la 40 de astfel de ...
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan:  Aţi preferat marketingul!
Noul ministru al finanțelor, Adrian Câciu, îi dă replica primarului Nicușor Dan: Aţi preferat marketingul!
Adrian Câciu i-a replicat primarului general al Capitalei Nicuşor Dan care a precizat că ar dori o întâlnire cu ministrul ...
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Ne așteaptă o iarnă grea. Criza de energie se va agrava, arată analiștii europeni
Preţurile la energie în Europa au doborât record după record încă înainte de venirea iernii şi această criză se ...