1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

H&M deschide, pe 1 septembrie, cel de-al 14-lea magazin din Bucureşti

H&M România inaugurează, 1 septembrie a.c., o nouă destinaţie de cumpărături pentru bucureşteni, în cadrul ParkLake, cel mai nou proiect comercial al Capitalei.

29 aug, 2016 | Agerpres

Potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES, H&M a deschis de la începutul anului 2016 alte patru noi unităţi în România, unitatea din ParkLake aducând pe hartă cel de-al 47-lea magazin din ţară al grupului.

'Dispus pe două niveluri şi cu o suprafaţă de vânzare de peste 2.300 mp, cel de-al 14-lea magazin al H&M din Bucureşti aduce vizitatorilor şi cumpărătorilor un mix al celor mai importante conceptele şi piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbaţi şi copii. Conceptele reunite in acest mix duc mai departe filosofia de brand a H&M, care promovează moda şi calitatea la cel mai bun preţ, în mod sustenabil', se arată în comunicat.

Conform reprezentanţilor magazinului, ziua deschiderii va fi marcată de numeroase surprize, printre care se numără reducerile de 20% acordate pentru cumpărăturile de peste 150 de lei. De asemenea, primii 100 de vizitatori ai magazinului din data deschiderii vor primi câte un card de cumpărături în valoare de 50 de lei.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO