1EUR = 4.7432 RON | Bucureşti 21 º

News

H&M deschide un magazin în centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare

Retailerul suedez de fashion H&M deschide joi un magazin în Baia Mare, în centrul comercial Gold Plaza, potrivit site-ului companiei.

06 mar, 2013 | Mediafax

Acesta este primul magazin al companiei din oraş. H&M urmează să mai deschidă în această primăvară un magazin la Botoşani, în Uvertura Mall.

Astfel, H&M va deţine în România o reţea de 24 de magazine, din care şapte în Bucureşti, două la Cluj şi câte unul în Arad, Ploieşti, Timişoara, Iaşi, Suceava, Sibiu, Târgu-Mureş, Oradea, Craiova, Constanţa, Brăila şi Bacău.

Vânzările retailerului suedez în România s-au dublat în anul fiscal 2012, încheiat pe 30 noiembrie, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), după deschiderea a 8 magazine în această perioadă pentru un total de 19 unităţi.

Anul fiscal al H&M începe pe 1 decembrie şi se încheie pe 30 noiembrie. În perioada precedentă de raportare, compania a înregistrat în România vânzări de 311 milioane coroane suedeze.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.600 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO