1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

H&M deschide un magazin în centrul comercial Gold Plaza din Baia Mare

Retailerul suedez de fashion H&M deschide joi un magazin în Baia Mare, în centrul comercial Gold Plaza, potrivit site-ului companiei.

06 mar, 2013 | Mediafax

Acesta este primul magazin al companiei din oraş. H&M urmează să mai deschidă în această primăvară un magazin la Botoşani, în Uvertura Mall.

Astfel, H&M va deţine în România o reţea de 24 de magazine, din care şapte în Bucureşti, două la Cluj şi câte unul în Arad, Ploieşti, Timişoara, Iaşi, Suceava, Sibiu, Târgu-Mureş, Oradea, Craiova, Constanţa, Brăila şi Bacău.

Vânzările retailerului suedez în România s-au dublat în anul fiscal 2012, încheiat pe 30 noiembrie, la 635 milioane coroane suedeze (74 milioane euro), după deschiderea a 8 magazine în această perioadă pentru un total de 19 unităţi.

Anul fiscal al H&M începe pe 1 decembrie şi se încheie pe 30 noiembrie. În perioada precedentă de raportare, compania a înregistrat în România vânzări de 311 milioane coroane suedeze.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.600 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO