1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 11 º

After Business

H&M deschide un nou magazin în Promenada, pe 17 octombrie

H&M va deschide pe 17 octombrie un magazin în mallul Promenada din Bucureşti. Aici va fi disponibilă colecţia H&M Home. 

15 oct, 2013 | ECONOMICA.net

H&M va inaugura, în cadrul noului Centru Comercial Promenada din Floreasca, cel de-al 26-lea magazin al reţelei în România. Acesta va fi primul magazin din ţară care va oferi clienţilor mult aşteptata colecţie de decoraţiuni interioare, H&M Home.

Noul magazin al retailerului suedez H&M din Promenada se va deschide publicului larg odată cu inaugurarea centrului comercial, respectiv în data de 17 octombrie.  Magazinul are o suprafaţă de peste 2.300 metri pătraţi. În oferta noului magazin se vor regăsi, pe lângă colecţia H&M Home, cele mai noi colecţii pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, precum şi o gamă variată de accesorii la modă.

"Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M - acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România", declară Ralf Wein, Country Manager, H&M.

Colecţia H&M Home oferă fiecărei camere din locuinţă un plus de personalitate, urmând cele mai noi tendinţe în domeniul decoraţiunilor interioare. În cadrul colecţiei, clienţii vor regăsi o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne (cuverturi, prosoape, feţe de pernă, lenjerii de pat etc) la produse decorative din sticlă sau inox (suporturi de lumânări, vaze de sticlă, sau tăviţe), toate cu design modern şi, în acelaşi timp, funcţional.

Colecţia H&M Home a fost lansată în anul 2009 şi este un concept care propune multiple soluţii de decorare a spaţiului interior, reunind tendinţe actuale din modă cu cele din designul interior. H&M Home oferă soluţii practice si la modă pentru fiecare cameră din locuinţă: atât pentru living room, dormitor sau baie cât şi pentru bucătărie sau chiar pentru camera copilului sau a bebeluşului.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO