1EUR = 4.8433 RON | Bucureşti 30 º

Companii

H&M vrea să deschidă magazine în provincie. Vezi dacă oraşul tău este pe listă

Retailerul suedez de îmbrăcăminte caută personal pentru noi magazine în oraşele din provincie.

14 iun, 2012 | | ECONOMICA.net

Dacă la începutul lunii mai H&M anunţa că face angajări pentru magazinele din Cluj-Napoca, Bucureşti, Bacău şi Botoşani, acum a început recrutările de personal pentru noi magazine la Ploieşti, Sibiu, Tîrgu Mureş, dar şi Arad şi Bucureşti.

Astfel, H&M adaugă noi oraşe pentru deschiderea de magazine: Bacău, Botoşani, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş.   

Anunţul, publicat pe un site de angajări acum două zile şi la care au aplicat deja peste 1.350 de persoane, arată că se caută 10 persoane pentru poziţiile de store manager, department manager, visual merchandiser, cash office responsible. Vezi aici care sunt condiţiile pe care trebuie să le indeplineşti ca să te angajezi la H&M.

H&M mai are planificată o deschidere în perioada următoare şi va ajunge la 15 magazine.  Următorul magazin va fi deschis la Suceava mâine, 14 iunie.

În România, H&M a realizat vânzări în perioada 1 decembrie - 30 noiembrie 2011 de 331 milioane de coroane suedeze, adică în jur de 37,44 milioane de euro.

H&M a deschis primul magazin din România în luna martie a anului trecut în AFI Palace Cotroceni.
H&M are deschide magazine în Atrium Arad, Lotus Center Oradea, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj Napoca, Electroputere Parc Craiova, Unirea Shopping Center Braşov, Palas Iaşi, Promenada Mall Brăila, maritimo Shopping Center Constaţa. În Bucureşti mai sunt deschise magazine în centrele comerciale  Plaza România, Băneasa Shopping City, Bucureşti Mall, Unirea Shopping Center, Sun Plaza.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO