H&M face angajări în opt oraşe

H&M face angajări în Bucureşti, Constanţa, Satu-Mare, Timişoara, Deva, Cluj-Napoca, Craiova, Tulcea. Iată poziţiile cu care angajatorii ofertează candidaţii, ce profiluri profesionale şi de personalitate caută, dar şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - sâm, 30 ian. 2016, 06:13
H&M face angajări în opt oraşe

Oferta de muncă la H&M

H&M angajează pe postul de asistent de vânzări în Satu-Mare, Timişoara, Deva, Cluj-Napoca, Craiova.
Candidatul ideal pentru postul de asistent de vânzări la H&M are excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, abilităţi de comunicare, organizare, poate respecta termene-limită, poate gestiona eficient timpul şi prioritiza activităţile, ştie să manipuleze o casă de bani, poate recunoaşte şi efectua oportunităţi de vanzare. Candidatul ideal pentru acest post e disponibil să muncească la sfârşit de săptămână.
14 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

H&M angajează pe postul de decorator vitrine la Satu-Mare.
La Craiova şi Satu-Mare, H&M angajează pe postul de casier central.
H&M angajează manageri de departament în Bucureşti, Craiova, Deva.
Nu în ultimul rând, la Constanţa şi Tulcea, H&M angajează pe postul de manager de magazin.

Candidatul ideal pentru postul de manager de magazin la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi. Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post.
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul potrivit pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Angajatorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend.

Eşti eligibil pentru pentru postul de casier central la H&M dacă ai minimum doi ani experienţă în managementul casieriei şi administrarea magazinului, sau într-o poziţie similară; ai abilităţi analitice, precizie în muncă, abilităţi de organizare şi de gestionare a timpului, excepţionale abilităţi de lucru cu clienţii, abilităţi şi experienţă în trainingul altor persoane, ştii să lucrezi la PC.
Până pe 15 februarie se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă.
Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
ROBOR creşte şi atinge cele mai mari valori din martie 2020 şi până acum – luni,  6.12.2021
ROBOR creşte şi atinge cele mai mari valori din martie 2020 şi până acum – luni, 6.12.2021
ROBOR creşte iarăşi. Indicii la trei şi şase luni atinge cele mai mari valori din 20 martie 2020 şi până acum.
803 cazuri noi, 54 morţi, în 24 de ore – Coronavirus, luni 6.12.2021
803 cazuri noi, 54 morţi, în 24 de ore – Coronavirus, luni 6.12.2021
Criză Coronavirus luni, 6 decembrie 2021 - 803 cazuri noi, 54 morţi, în 24 de ore. Rata de infectare a scăzut, din nou, ...
CLEPA: Peste o jumătate de milion de europeni ar putea rămâne fără locuri de muncă din cauza electrificării mașinilor
CLEPA: Peste o jumătate de milion de europeni ar putea rămâne fără locuri de muncă din cauza electrificării mașinilor
Un studiu realizat de PwC Strategy la solicitarea CLEPA arată că peste 500.000 de locuri de muncă din industria auto ar ...