1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

H&M face angajări în toată ţara

H&M face angajări în Arad, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piatra-Neamţ, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Suceava, Tîrgu-Mureş, Timişoara. Iată posturile vacante la H&M şi până când primesc angajatorii CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

10 iun, 2015 | ECONOMICA.net

H&M Hennes & Mauritz AB angajează asistenţi vânzări, în regim part time, în oraşele: Arad, Baia-Mare, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Oradea, Piatra-Neamţ, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Suceava, Tîrgu-Mureş, Timişoara.

Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, are abilităţi de comunicare şi organizare, e dispus să muncească la sfâşit de săptămână, poate respecta termenele-limită impuse.
19 iunie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

H&M angajează pe postul de store manager în oraşele: Craiova, Deva, Focşani, Râmnicu Vâlcea. 

H&M angajează în posturile de manager de departament şi de decorator vitrine în Craiova, Deva, Focşani, Timişoara, în timp ce în oraşele Focşani şi Timişoara sunt disponibile joburi de casieri.

Candidatul ideal pentru postul de store manager la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi.
Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post. 
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Recrutorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend. 10 iulie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi. Informaţii suplimentare, aici. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO