1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

Companii

H&M introduce un nou sistem de a face cumpărături online. Scanezi produsul şi comanzi din magazin

Retailerul de modă suedez H&M a lansat o aplicaţie pentru telefoanele inteligente care permite clienţilor să scaneze eticheta produselor din magazine pentru a le comanda instant în magazinul online, dacă în magazinul tradiţional nu există mărimea sau culoarea dorită

21 sep, 2016 | ECONOMICA.net

Retailerul de fashion H&M extinde serviciile de tip omnichannel oferind clienţilor posibilitatea de a scana eticheta produselor din magazinele fizice pentru a le putea comanda online, în cazul în care aceştia nu găsesc pe loc mărimea sau culoarea dorită. Serviciul poate fi accesat prin descarcarea gratuită a unei aplicaţii disponibilă atât pentru IOS cât şi pentru Android de pe site-ul companiei. 

De asemenea, aplicaţia permite achiziţiile online direct de pe telefonul mobil, iar cei care o descarcă pot obţine oferte şi promoții exclusive şi sunt anunţaţi despre reducerile din magazine sau evenimente de modă.

Aplicaţia poate fi utilizată şi ca o revistă de modă online cu informaţii despre noile tendinţe în modă, vedete, frumuseţe şi cultură.

H&M operează în România un lanţ de 47 de magazine, ultima inaugurare având loc în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Park Lake. 

H & M Hennes & Mauritz AB a fost fondată în Suedia în 1947 și este cotată la NASDAQ OMX Stockholm. Conceptul de afaceri al companiei este de a oferi modă şi calitate la cel mai bun preţ. Pe lângă H&M, grupul include mărcile COS, Monki, Weekday şi Cheap Monday, & Other Stories, precum şi H&M Home. Grupul H&M deţine aproximativ 3.900 de magazine în 61 de pieţe, inclusiv piețele de franciză. În 2015, vânzările grupului s-au ridicat la 210 milioane SEK (inclusiv TVA) și numărul de angajaţi a depăşit 148,000.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO