1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 23 º

Companii

H&M lansează colecţia Balmain. Când şi la ce preţuri poţi cumpăra haine de firmă

Retailerul suedez H&M este cunoscut pentru colaborările cu marile case de modă, dar şi vedete, precum Versace, Givenchy, Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, dar şi David Beckham, Beyonce sau Madonna. O nouă colecţie, marca Balmain va ajunge pe rafturile magazinelor luna viitoare. 

31 oct, 2015 | ECONOMICA.net

H&M va lansa pe 5 noiembrie o nouă colecţie de îmbrăcăminte creată în colaborare cu renumita casă de modă Balmain. În SUA şi Marea Britanie, fiecare lansare a unei noi colecţii semnată de o casă de modă creează isterie. Se fac cozi la magazine, unde clienţii nu au decât 10 minute la dispoziţie pentru cumpărături şi nu pot achiziţiona decât un singur produs din fiecare categorie. În plus, cele care nu vor să stea la coadă la magazin sunt cu ochii pe magazinul online, şi nu de puţine ori se întâmplă ca acesta să pice sau să se blocheze.

În România, noua colecţie H&M semnată de Balmain va fi disponibilă online din 5 noiembrie, cu începere de la ora 11. Articolele de îmbrăcăminte se vor regăsi pe rafturile magazinelor din Băneasa şi Unirea. Ce trebuie să ştiţi din start este că preţurile nu sunt mici şi ajung la câteva sute de euro.

Pe internet şi chiar pe eBay au apărut deja câtevea piese vestimentare, iar Publicaţia The Telegraph a selectat o serie  articole şi preţuri. Vă prezentăm şi noi mai jos, pentru a vă putea face o impresie generală asupra colecţiei. Preţurile sunt cele prezentate de publicaţia The Telegraph. 

Jachetă: 1.845 lei

Blazer alb: 493 de lei. Blazer de catifea: 740 de lei

În imginea de mai jos, sacoul din dreapta este unul Balmain care se vinde la preţul de 7.400 de lei, iar cel din stânga este din colecţia H&M şi costă 494 de lei. 

La fel,  sacoul din dreapta este unul Balmain care se vinde la preţul de 9.250 de lei, iar cel din stânga este din colecţia H&M şi costă 740 de lei. 

Pantaloni în dungi: 370 de lei

Tricou bărbaţi: 154 lei. În mod normal, tn tricou Balmain costă 925 de lei. 

Rochie verde: 599 de lei

Geacă din piele: 1233 lei

Rochie: 1.850 de lei 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO